Sofia - ocena (1) Serdecznie polecam Sofia Roman - ocena (1) Chyba najbardziej profesjonalne usługi w mieście. Profesjonalizm i... Roman Piotr - ocena (1) Doceniam ich za elastyczność i za pomoc jaką dają naszym pupilom. Piotr
Joanna - ocena (1) Z usługami Floral Design mam do czynienia już od 2017r (gdy Pani Marta zajęła... Joanna Beata M - ocena (2) Serdecznie i z przyjemnością polecam drukarnie Harbor. Przemiły kontakt,... Beata M Maja - ocena (1) Poprosiłam o zdjęcie do wizy, mimo podania wytycznych na wydruku pan zrobił... Maja grafa - ocena (1) Trzy. cztery w jednym. Popijajac przepyszna kawę fiolkowa i delektując się... grafa Tomek Przywiedzki - ocena (1) Zdjęcia do dowodu wykonane w przeciągu 15 minut. Bardzo wysoki poziom retuszu. Tomek Przywiedzki Ewa - ocena (1) Polecam z całego serca.Pani Emilia jest wspaniałą i życzliwą osobą,służy... Ewa Wiola - ocena (1) P.Emilia jest niezwykle profesjonalną i ciepłą osobą ,na spotkanie z nią... Wiola KrykKryk - ocena (1) Polecam. Każdy ma swoj powód do wizyty KrykKryk Rybapływa8 - ocena (1) Po prostu najlepsza!Mądra,empatyczna. Ma doświadczenie i kwalifikacje. Wiele... Rybapływa8 Cereza Events - ocena (1) Współpracowałam z Panią Martą przy organizacji dekoracji florystycznych dla... Cereza Events Iwka G. - ocena (1) Dla mnie to zaczarowane miejsce nasycone kolorami i... Iwka G. Małgorzata - ocena (1) Pracownia Floral Design przygotowała całą kwiatową oprawę w dniu ślubu mojej... Małgorzata Klientka - ocena (2) Bardzo miła obsługa zawsze uczciwie doradzą zaproponują najlepsze rozwiązanie... Klientka Yuliia - ocena (1) Najlepsza kwiaciarnia! Takiej nie znajdziesz w całej Polskie! Zawsze świeże... Yuliia Gabi - ocena (1) Bardzo lubię to miejsce. Wyjątkowe pod każdym względem. Piękne bukiety kwiaty... Gabi Gusia - ocena (1) Przyjemne wnętrze. Niebanalne, nowoczesne, świeże bukiety i stroiki.... Gusia Grześ - ocena (1) Pyszna kawa ciacha miła obsługa przyjemna atmosfera ️️️ Grześ