MAJA - ocena (1) Wrozbita Maciej wskazał mi w kartach i przepowiedział do połowy lutego... MAJA jola27s@wp.pl - ocena (1) Szybka interwencja i pomoc w wydobyciu uwięzionego prania w pralce,ułamany... jola27s@wp.pl Michał - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Fachowe diagnoza i pomoc. Serdecznie polecam !!! Michał
Arek K. - ocena (1) Nie spodziewałem się, że Mistrz może naprawić pasek od zegarka Tommy Hilfiger... Arek K. Lucyna - ocena (1) Gorąco polecam !!! Od momentu zgłoszenia w ekspresowymi tempie otrzymałam... Lucyna Karolina - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta i szybka naprawa, gorąco polecam. Karolina Ja - ocena (1) Chamska obsluga Ja Maciek - ocena (1) Szok, że może funkcjonować taki serwis - przyjeżdża serwisant, diagnozuje... Maciek Daniel - ocena (1) Super sklep , mieli case do Huawei P 30 pro a w zeszłym tygodniu w Krakowie... Daniel Bartosz - ocena (1) Zarąbiście szybko i mega dobrze wykonane I obok domu co najważniejsze Polecam... Bartosz Kamila - ocena (1) Polecam! Wspaniała i utalentowana fotografka :) Na sesji można poczuć się... Kamila zbyszek - ocena (1) Perfekcyjne polerowanie posadzki marmurowej zbyszek Agnieszka - ocena (1) Przecudowna osoba o złotym sercu która zawsze stara się doradzić jak... Agnieszka Paulina - ocena (1) Pani Ewa to cudowna kobieta, która posiada niesamowitą wiedzę i olbrzymie... Paulina Magda - ocena (1) Polecam! Nie dość, że świetna atmosfera, wspaniała współpraca (zarówno samej... Magda Arkadiusz - ocena (1) Pani Magdalena to cudowna, empatyczna terapeutka- doskonale oceniła... Arkadiusz Arkadiusz - ocena (1) Polecam usługi Pana Przemka- doskonały, empatyczny wgląd w problem, trafna... Arkadiusz Baśka - ocena (1) No cóż ,znamy się już trochę i szczerze mówiąc nigdy się nie zawiodłam... Baśka Pawel - ocena (1) Profesjonalna pomoc miła i i przyjazna atmosfera Pawel Rafał - ocena (1) Sprawdziło mi się na 100% Rafał