Wiesiek Złocki - ocena (1) Pełen profesjonalizm, dziękuję. Wiesiek Złocki Ewa - ocena (1) Jestem zawsze zadowolona z usług, wszystkie zlecenia są robione przed... Ewa Fundacja Dom Hospicyjny w Pruszczu Gdańskim - ocena (1) Świetna współpraca i jakość usług, Serdecznie polecamy! Fundacja Dom Hospicyjny w Pruszc
Suzi - ocena (1) Fantastyczna osoba!!! Suzi Zenon - ocena (1) Profesjonalnie, szybko i w przystępnych cenach. Bardzo polecam Zenon Margola G. - ocena (1) Najlepszy Fotograf!!! Jutro ponownie się do niego wybieram (tym razem z... Margola G. Grażyna Woś - ocena (1) Gorąco polecam! Uczestniczyłam w rodzinnej sesji z dzikimi zwierzętami w... Grażyna Woś Magda - ocena (1) Super miejsce, pani przemiła Magda Miro - ocena (1) Super. Bardzo czysto ! Miro Michał - ocena (1) Super groomerka. Chodzimy od lat. Polecamy Michał Patrycja - ocena (1) Pełen profesjonalizm ze strony Pana Damiana. Ekspresowa usługa w każdym calu... Patrycja Milena - ocena (1) Sesja przebiegła w bardzo miłej i swobodnej atmosferze. Pani wykazała się... Milena Aga Rucińska - ocena (1) Zawsze super, Pan doktor dojeżdża nawet na Stogi i jest bardzo cierpliwy. Aga Rucińska Maria - ocena (1) Obsługa bardzo miła polecam . Maria Jan Lemon - ocena (1) Efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Fachowy kontakt i rzetelne... Jan Lemon Anna Z. - ocena (1) Bardzo polecam Panią Tłumacz. Ze względu na okoliczności rodzinne od ponad... Anna Z. Marta - ocena (1) Jestem stałą klientką firmy Cmentariusz i mogę śmiało powiedzieć, że są... Marta Dexter - ocena (1) Jestem pod wrażeniem przenikliwości i wiedzy Wizjonerki Anastazji - wszystko... Dexter Krzychu - ocena (1) Wow. Szok! To chyba najbardziej utalentowana wróżka w Trójmieście! Wizja... Krzychu Redakcja Powiśle - ocena (1) Choć panowie od razu wspomnieli, że nie zajmują się profesjonalnie serwerami,... Redakcja Powiśle