Bernadeta Winiarska - ocena (1) Bardzo polecam Media Profit, współpraca z Panią Kasią to czysta przyjemność.... Bernadeta Winiarska Marzena - ocena (1) Polecam serdecznie Panią Agnieszkę. Fotograf z pasją i dobrym podejściem do... Marzena Joanna - ocena (1) Przemiły lekarz pełen profesjonalizmu. Polecam w 100% Joanna
Alina - ocena (1) Cudowna Kobieta , cudowna atmosfera. Pani Eliza zaskoczyła mnie wiedzą o... Alina Marta - ocena (1) Bardzo profesjonalne, a zarazem ciepłe i otwarte podejście do zestresowanej... Marta Andrzej - ocena (1) Uprzejma, sprawna i szybka obsługa. Gorąco polecam Andrzej Wierny klient - ocena (1) Świetna ekipa lekarzy,profesjonalni,empatyczni, ze wspaniałym podejściem do... Wierny klient Marcin - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy sprzątającej. Pełen profesjonalizm.... Marcin Kamil P - ocena (1) Super współpraca, genialnie wykonane zdjęcia nieruchomości. Pan Andrzej... Kamil P Martyna - ocena (2) Idealne warunki, profesjonalne podejście właścicieli Martyna Marek Z. - ocena (1) super usługa Marek Z. Marek Z. Klaudia - ocena (1) Jako stała klientka mogę szczerze polecić. Naprawiałam już plecaki, torbę,... Klaudia Karolina - ocena (1) Polecam bardzo! Na sesji z dzieckiem bardzo przyjemna, nieskrępowaną... Karolina T. - ocena (1) Dziękuję Pani Ewelinie za trafne dopasowanie kandydata do moich oczekiwań.... T. P - ocena (1) Naprawa termomixa - naprawa od zgłoszenia i dostarczenia sprzętu przebiegła... P Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam Monikę! Monika jest profesjonalna, sympatyczna i pięknie... Agnieszka Beata - ocena (1) Bardzo trafna interpretacja Tarota, pomocne rady. Serdecznie polecam.... Beata Ania - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu właścicielowi oraz pracownika za przygotowanie pogrzebu... Ania Sylwia - ocena (1) Wspaniałąa, ciepła osoba z pozytywną energią. Polecam. :) Sylwia Monika - ocena (1) Profesjonalistka w każdym calu. Począwszy od pierwszego spotkania przy kawie... Monika