Joko - ocena (1) Fantastyczna obsługa. Pani bardzo miła i spokojnie tłumacząca jak poradzić... Joko Konrad - ocena (1) Malowanie Proszkowe El. Wyposażenia Jednostki Pływającej , Jako Firma Polecamy Konrad Kara - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa. Pani ewidentnie zna się na rzeczy. Ma ponad 40 letnie... Kara
Jerzy - ocena (1) Nie polecam. Tragicznie długi czas oczekiwania na naprawę. Niekompetencja... Jerzy Wiki - ocena (1) Polecam, fachowiec jakich mało Wiki Andrej - ocena (1) Perfekcja i niesamowitość. Andrej Becia - ocena (1) Zakład pogrzebowy "Światłość Wiekuista" wyróżnia się nie tylko... Becia Mariusz - ocena (1) Nie ma co dużo pisać. Fotobudka 360 zrobiła furorę. Wszystko na wysokim... Mariusz Bartek - ocena (1) Jestem w stanie polecic kazdemu firma skuteczna wszystko przeszlo bezproblemowo Bartek Jakub - ocena (1) Bardzo polecam, usługa dobrze wykonana Jakub Monika - ocena (1) Jesteśmy po zmianie firmy sprzątającej na Clean-eco 2000. Efekty... Monika Teresa - ocena (2) Dobra, rzetelna usługa. Dziękuję i Polecam! Teresa Adam - ocena (2) Jedzenie super, obsługa super, ale ten stary przereklamowany Bogdan Fabiański... Adam Kamil - ocena (1) Polecam pracownicy zoorganizowani i dokladni Kamil Zofia Bereńska - ocena (1) Polecam serdecznie Panią, nieoceniona pomoc przy świątecznych porządkach.... Zofia Bereńska K. - ocena (1) Buty oddałem do zrobienia nowej podeszwy, stara mocno wytarta już była i... K. Marek - ocena (1) pełen profesjonalizm Marek Krzysztof - ocena (1) Naprawa modułu sterującego Bosch wykonana ekspresowo w dogodnych godzinach i... Krzysztof Monika - ocena (1) Poznałam odpowiedniego Pana, jesteśmy razem. Jestem bardzo zadowolona. Biuro... Monika Wojtek - ocena (1) Zadowolony z usług biura. Poznałem dobrą i piękną kobietę, w której się... Wojtek