Aga - ocena (1) Cudownie, wszystko idealnie dopracowane Aga Klient - ocena (1) Dzień dobry , byłam zapisała przez Facebook do Ksenia Rubets na strzyżenie... Klient Ewa - ocena (1) Od lat chodzę z 2 pieskami do Salonu Pasja na kąpiel, strzyżenie i zabiegi... Ewa
Karolina - ocena (1) Zawsze miło i z pełną starannością. Korzystam z usług od lat i nigdy się nie... Karolina Pracownik - opinia (3) Nie polecam tej firmy gdyż wypłaty się spóźniają oraz brakuje pieniędzy.... Pracownik Natalia - opinia (2) Polecam praca jest super z właścicielem idzie dogadać. Idzie swoim... Natalia Aleksandra - ocena (1) Byliśmy z naszym pieskiem już po raz drugi - Piesek po wizycie - pięknie... Aleksandra Karolina - ocena (2) Mój pies jest leczony w klinice od początku. Niestety zatrudnienie pani na... Karolina Monika - ocena (1) Studio profesjonalne , dopieszczony każdy szczegół planu zdjęciowego .... Monika Majster - ocena (1) Byłem sceptyczny i pierwszy raz. Wizyta mnie zaskoczyła i to miło. Szok ile... Majster Zofia K. - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z usług ,polecamy Zofia K. Magda - ocena (1) Z całego serca polecam usługi pogrzebowe Anioł. Właściciel niczym prawdziwy... Magda Agnieszka - ocena (1) Polecam serdecznie. Wszytko na najwyższym poziomie. Agnieszka Kornelia Nazirska - ocena (1) Gościliśmy na 18 stce corki. Była to niespodzianka z którą trafiliśmy w... Kornelia Nazirska Ania - ocena (1) Polecam Monikę z całego serca. Dziękuję za tak cudowne i magiczne zdjęcia.... Ania Marcin Artarski - ocena (1) Gadżetów- mnostwo. Jakość zdjęć- świetna. Obsługa- pełna profeska. Zabawa-... Marcin Artarski Kris - ocena (1) "Bardzo polecam usługi Facebox! Świetna zabawa, doskonałe zdjęcia i... Kris Katarzyna - ocena (1) Profesjonalna Firma . Świetny Fachowiec . Katarzyna Agata - ocena (1) Było dużo uśmiechu i zabawy. Fotobudka spełniła swoje zadanie i wszyscy... Agata niezadowolona_osoba - ocena (1) Szczerze nie polecam tego biura, szczegółnie osobą starszych. Biuro nie dba o... niezadowolona_osoba