Jozek - ocena (1) Nie polecam, nie płacą w terminie, opóżnienia w płatnościach ponad 60 dni. Z... Jozek Marcin - ocena (2) Brawo !!! Zgłaszając usterkę necie pomyślałem, że po godzinie ktoś się... Marcin Marysia - ocena (1) Z usług Emilii korzystam od wielu lat i jest absolutnie najlepsza. Posiada... Marysia
Aneta - ocena (1) Fotobudka na mojej studniówce była niesamowita! Profesjonalna ekipa zadbała o... Aneta MARIO - ocena (1) Super wypożyczalnia. Polecam każdemu i starszemu i młodemu. Dużo strojów do... MARIO Henryk - ocena (1) Szybka i solidna naprawa smartfona w bardzo przystępnej cenie. Henryk Michal - opinia (2) szybko sprawnie i w przystępnej cenie. Bardzo miła obsługa. Korzystałem z... Michal Izabela - ocena (2) Kochanie 4stycznia mieliśmy operację więzadła pieska Arashi,strasznie baliśmy... Izabela Andrzej Baran - ocena (2) Witam byliśmy tam z Miką kilka razy aż do ostatniego dnia 7 stycznia dnia w... Andrzej Baran Adam - ocena (1) Dzwoniąc do serwisu, Pani pomogła rozwiązać usterkę telefonicznie -... Adam Adam - ocena (1) Pani dzwoniąc w sprawie serwisu piekarnika była w stanie pomóc mi usunąć... Adam Ewa - ocena (1) Witam szczerze polecam Pralanie Prala nareszcie znalazłam profesjonalna... Ewa Bartek - ocena (1) Nie polecam ,opoznienia w płatnosciach w gdansku, z wszystkim odsylaja do... Bartek Adam - ocena (1) Fotobudka na studniówce była mega! Ekipa robiła robotę na maxa, zero... Adam Mieszko - ocena (1) Zdjęcia ekstra, polecamy. Mieszko Jędrzej - ocena (1) Miejsce, o którym warto wspomnieć! Pełen profesjonalizm, doradztwo,... Jędrzej Anita - ocena (1) Od prawie roku mam króliczka ...i szukałam weterynarza..nawet nie wiedziałam... Anita osoba prywatna - ocena (1) bardzo gorąco polecam . super obsługa z podejścia do tematu usterki i jej... osoba prywatna Michał - ocena (1) Zostawiłem buty do naprawy, które myślałem że będą do wyrzucenia. Na... Michał Daria - ocena (1) Gorąco polecam firmę WiP, moja kanapa, która była w opłakanym stanie i... Daria