Daria - ocena (1) Gorąco polecam firmę WiP, moja kanapa, która była w opłakanym stanie i... Daria Kot z Gdańska - ocena (1) Kotka z niedrożnym pęcherzem 24h bez sikania. Leczenie nieskuteczne (wykonano... Kot z Gdańska Aleksandra - ocena (1) Zdjęcia piękne! Miła atmosfera na sesji. Polecamy! Aleksandra
Małgorzata - ocena (1) Bardzo profesjonalna pralnia z usługą na najwyższym poziomie. Rzetelna... Małgorzata JuśKa - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Jeśli brak Ci miejsca to jest to idealne miejsce dla... JuśKa Ryszard - ocena (1) Praca dobrze wykonana. Ryszard Marzena - ocena (1) Wszystko na plus. Marzena ws - ocena (1) Znam przychodnię od początku jej działalności i nie mogłem narzekać, bo nie... ws Sabina - ocena (1) Bardzo dobra całodobowa opieka. Super miejsce. Sabina Renata - ocena (1) Super grumerka. Widać , że praca sprawia jej wielką przyjemność . No i mój... Renata Basia - ocena (2) Uwielbiam tę drukarnię. Przemiła, pomocna obsługa. Wydruki zawsze na co... Basia Marcelina - ocena (1) Pani Emilia to bardzo sympatyczna, przemiła, kochana i ciepła osoba o... Marcelina Zuza - ocena (2) Najwspanialsza osoba jaką znam. Szczera, uczynna, pomocna o każdej porze dnia... Zuza Tadeusz - ocena (1) Umówiłem się tel. na wizytę i skorzystałem z ich usług.na miejscu wykonali... Tadeusz Zdzisław Mencfeld - ocena (1) Fachowa i szybka obsługa. Platność po wykonaniu usługi. Szczerze polecam. Zdzisław Mencfeld Darek - ocena (1) Od lat korzystam,z wróżb pani Emilli,każde przewidywania są trafne i się... Darek Justyna - ocena (1) Bardzo Dziękuję p. Emilio Wskazówki uchroniły mnie przed walką Zadziałałam... Justyna Malina - ocena (1) Świetna obsługa, zwłaszcza lękliwych psów. Pełen profesjonalizm i dużo badań... Malina Marzena - ocena (1) 100% zadowolenia i profesjonalnego podejścia Marzena Zdzisław Mencfeld - ocena (1) Niesłowny wykonawca. Na ustalony termin wykonania uslugi tj. początek grudnia... Zdzisław Mencfeld