Romuald - ocena (1) Polecam.bardzo profesjonalna robota; Moje codzienne potrzeby na białe... Romuald Aga - ocena (1) Przychodnia ma swoje plusy i minusy. Plusem są godziny otwarcia, 7 dni w... Aga Odbiorca - ocena (1) Jedno wielkie nieporozumienie. Czekam na paczkę od prawie tygodnia w tym... Odbiorca
Ania - ocena (2) Cudowne miejsce gdzie psiaki są zaopiekowane i szczęśliwe! Po pierwsze i dla... Ania Kazik Gdynia Dąbrowa - ocena (1) Bardzo zadowolony pan i pies z usługi. Wszystko z pełnym poświęceniem. Widać... Kazik Gdynia Dąbrowa Wiesław - ocena (1) Bardzo pozytywny kontakt. Zaangażowanie w zlecenie od samego początku. Od... Wiesław Marta - ocena (1) Jestem zachwycona wizytą u wróżki Magdaleny. Jest to ciepła, empatyczna i... Marta Andrzej - ocena (1) Bardzo dobra robota dziękuję. Andrzej Auto Staś - ocena (1) Piaskowanie podwozia w t4 nie widziałem lepszej roboty a jestem w branży 25 lat Auto Staś D - ocena (2) W ostatnich miesiącach kilkakrotnie korzystałem z usług sprzątania... D Daniel Juchniewicz - ocena (1) Zdanie ,,niemożliwe załatwiamy od ręki a na cuda trzeba chwilę poczekać" u... Daniel Juchniewicz Artii - ocena (2) Szybko i miłego tak w skrócie można napisać..... polecam Artii Jaga - ocena (2) Profesjonalna usługa , buty narciarskie znów nadają się do zjazdów. Gorąco... Jaga Renata - ocena (1) Szkoda kasy na to biuro. Zaangazowanie w poszukiwaniu dopasowanych kandydatów... Renata Monika - ocena (1) Najlepsza psia fryzjerka miła pomocna i zawsze uśmiechnięta pozdrawia Dafus i... Monika Natan - ocena (1) Drukujemy w Printzero od ponad roku i 101 % zadowolenia! terminowość i... Natan Amelia - ocena (1) Nie polecam, nigdy więcej Amelia Teresa - ocena (1) Super lekarz nawet w wigilię pomógł naszemu pupilowi Dziękuję bardzo Teresa Iza - ocena (1) Bajeczne scenerie! Wystrój studia zrobił na nas ogromne wrażenie. W zeszłym... Iza Lu - ocena (1) Niezwykła wróżka, pełna ciepła i mądrości. To nie tylko przepowiadanie... Lu