Mariusz - ocena (1) Wydruk plakatów B1 wyszedł idealnie! Szybka realizacja, miły kontakt. Polecam! Mariusz M - ocena (1) Bardzo polecam. Bardzo szybko zrobione zdjęcie, wydruk, i mail ze zdjęciem... M Magdalena - ocena (1) Gorąco polecam usługi Pani Tłumacz, bardzo życzliwa, konkretna i kontaktowa... Magdalena
MW - ocena (1) Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Profesjonalne doradztwo w sprawie wyboru... MW Joanna - ocena (1) Niesamowity gość przed świętami Bożego Narodzenia zepsuła mi się zmywarka.... Joanna Agata - ocena (1) Joanna jest nie tylko wyśmienity specjalistą ale również ciepłą i życzliwą... Agata Julia - ocena (2) Serdecznie polecam! Sprzątanie na najwyższym poziomie, błyskawicznie,... Julia Agnieszka - ocena (1) Korzystam z usług Pani Lucyny i dziewczyn od paru lat (też na paru... Agnieszka Małgorzata - ocena (1) Sumiennie,terminowo,szybko polecam Małgorzata Ika - ocena (1) Mika jest cudowną fotografką, która powoduje że sesja u niej to czysta... Ika Agnieszka - ocena (1) Fleki wymienione w butach w przeciągu jednej godziny. Bardzo miła obsługa. Agnieszka Natalia - ocena (1) Wszystkim gorąco polecam Agata Zatorska Fotografia! Agata to ciepła i... Natalia Maciej Macur - ocena (1) Super zdjęcia wyszły bo Agata wie co robić. Wielkie dzięki. Maciej Macur Jacek - ocena (1) Profesjonalni, punktualni. Naprawa zrobiona na miejscu, widać, że mają... Jacek Renata - ocena (1) Korzystałam będąc na targach, ekspresowe wykonanie wizytówek które zostawiłam... Renata Jerzyk - ocena (1) Świetna Drukarnia, robota wykonana solidnie za każdym razem. Druk najwyższej... Jerzyk XOXO - ocena (1) Każdemu, z czystym sercem, polecę wizytę u Pani Asi. Już na pierwszej wizycie... XOXO Milena - ocena (1) Wykonuję w tym zakładzie wszystkie zdjęcia do dokumentów od ponad 20 lat.... Milena Artur - ocena (1) Super profesjonalna i ekspresowa naprawa termomixa Artur Eliza - ocena (1) Szybko i fachowo. Polecam! Eliza