Monika - ocena (1) Sesja w wykonaniu Agaty to jest mistrzostwo. Wszystko dopracowane w... Monika Martyna - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Współpraca przebiegła w bardzo miłej i... Martyna Magda - ocena (1) Bardzo polecam Agatę i jej talent. Jest mega pozytywna co udziela się na... Magda
Joanna - ocena (1) Pies rasy york shire 12 letnia sunia Figa została dobrze zdiagnozowana przez... Joanna Marzena - ocena (1) Była to moja pierwsza w życiu sesja.Zdecydowałam się na sesję pokoleniową z... Marzena Wnuczka Dominika - ocena (1) W imieniu moim i moich najbliższych chciałabym serdecznie podziękować... Wnuczka Dominika Sara - ocena (1) Do lepszego miejsca nie mogliśmy trafić! Przyjemna atmosfera i świetne... Sara Weronika Egiert - ocena (1) Zleciłem drukowanie obszernego katalogu, który jest dystrybuowany na całą... Weronika Egiert Małgorzata - ocena (1) Razem z partnerem wzięliśmy udział w sesji brzuszkowej. Pani Patrycja potrafi... Małgorzata Mama Malgosi z Warszawy . - ocena (1) profesjonalizm , pomoc , zyczliwosc oraz empatia na najwyzszym poziomie .... Mama Malgosi z Warszawy . Rafał - ocena (2) Świetne warunki, ludzie kochający zwierzaki, polecam Rafał jolanta - ocena (1) serwis opieki nad zwierzętami jest na b. wysokim poziomie , opiekunki oddane... jolanta Magda - ocena (1) Dziękuję bardzo za usunięcie pluskwy z mojego mieszkania , Pan Mirosław... Magda Aleksandra - ocena (1) Polecam Panią Fotograf. Sesja przebiegła w przemiłej atmosferze, pomimo braku... Aleksandra Karol - ocena (1) Korzystaliśmy z usług Sabiny z 3 razy, korzystali nasi znajomi i zawsze... Karol Zora - ocena (1) Z całego serca polecamy tych cudownych ludzi ️ jesteśmy od lat Zora Aleksandra - ocena (2) Super,miło,czysto fajnie Aleksandra Agata - ocena (1) sprzątnie perfekcyjne, Pani Maja przemiła Agata Maciej - ocena (1) Mamy za sobą wspaniałą sesję zimową w plenerze! Agata ma mnóstwo pomysłów,... Maciej Martyna - ocena (1) Dziękuję za wspaniałą sesję zimową! Agata zaproponowała miejsca, w których... Martyna