Adam - ocena (1) Rzetelne i uczciwe podejście pana Piotra w tych ciężkich chwilach które... Adam Andrzej, Gdańsk Siedlce - ocena (1) Korzystaliśmy 2 razy, naprawa pralki Bosh. Za każdym razem Pan był... Andrzej, Gdańsk Siedlce Zadowolony - ocena (1) Profesjonaliści z wielkim sercem do zwierząt! Zadowolony
Magda - ocena (1) Dr Paweł bardzo szczegółowo słucha i bada każdego zwierzaka. Uratował nam psa... Magda Aleksandra Budzińska - ocena (1) Polecam - pełen profesjonalizm, ekspresowe tłumaczenie. Bardzo szczegółowe... Aleksandra Budzińska Piotr - ocena (1) Szybka realizacja zamówienia druku 3D. Polecam Piotr Dorota D. - ocena (1) Jeśli ktoś dał 1 gwiazdkę to chcę wierzyć że omsknął mu się palec i dajcie mi... Dorota D. Zawiedziony klient - ocena (1) Odradzam wizytę. Pies ostrzyżony w środku zimy praktycznie na łyso ( a na... Zawiedziony klient Natalia - ocena (1) Nie polecam. Odebrałam pieska w gorszym stanie niż przywiozłam, nie mówiąc... Natalia Agnieszka - ocena (1) Polecam w 100%. Patrycja jest przesympatyczna i profesjonalna. W takcie sesji... Agnieszka Wiktoria - ocena (1) Przemiła obsługa, szybki serwis, telefon wygląda jak nowy. Bardzo polecam! ️ Wiktoria Julka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona! Pan bardzo sympatyczny i pomocny. Wszystko poszło... Julka Monika - ocena (1) Sesja w wykonaniu Agaty to jest mistrzostwo. Wszystko dopracowane w... Monika Martyna - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Współpraca przebiegła w bardzo miłej i... Martyna Magda - ocena (1) Bardzo polecam Agatę i jej talent. Jest mega pozytywna co udziela się na... Magda Joanna - ocena (1) Pies rasy york shire 12 letnia sunia Figa została dobrze zdiagnozowana przez... Joanna Marzena - ocena (1) Była to moja pierwsza w życiu sesja.Zdecydowałam się na sesję pokoleniową z... Marzena Wnuczka Dominika - ocena (1) W imieniu moim i moich najbliższych chciałabym serdecznie podziękować... Wnuczka Dominika Sara - ocena (1) Do lepszego miejsca nie mogliśmy trafić! Przyjemna atmosfera i świetne... Sara Weronika Egiert - ocena (1) Zleciłem drukowanie obszernego katalogu, który jest dystrybuowany na całą... Weronika Egiert