Lucy - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie i starannie w przystępnej cenie. Polecam Lucy Artur - ocena (1) Bardzo sprawnie wykonana i zamontowana reklama świetlna. Artur Piotrowski - ocena (1) Dziękuję za fachową pomoc w doborze telefonu. Lombard to fajna opcja dla osób... Piotrowski
Tomasz Kundzicz - ocena (1) Serdecznie polecam biuro tłumaczeń pani Beaty Matysiak. Profesjonalizm,... Tomasz Kundzicz Aneta - ocena (1) Pan Seweryn zjawia się jak prawdziwy anioł, by przeprowadzić przez trudny... Aneta Liliana - ocena (1) Dzień dobry wróżbita Maciej wywróżył mi wygraną apelację w sądzie i spełniło... Liliana Ryszard - ocena (1) Miła i fachowa obsługa. But naprawiony na poczekaniu. Polecam wszystkim. Ryszard Alicja - ocena (1) Pragnę podziękować za opiekę i leczenie mojego przyjaciela Miśka. Weterynarz... Alicja anna z Gdanska - ocena (1) Polecam usługi Pana Mirosława, jego profesjonalizm, wiedza i skuteczność... anna z Gdanska Joanna - ocena (2) Wiele lat temu zrobiłam indywidualny kurs dla rasy, którą posiadam. Do dziś... Joanna Krzysztof Granica - ocena (1) Jesteśmy zachwyceni zdjęciami jak i atmosferą na sesji. Perfekcyjne... Krzysztof Granica JD - ocena (1) Bezdyskusyjnie najlepszy fotograf w trójmieście. Miła obsługa i profesjonalne... JD Stanisław - ocena (1) Bardzo szybko i sprawnie, nie potrzeba kupować nowej zmywarki, polecam :) Stanisław Julian W - ocena (1) Bardzo polecamy Hotelik w którym już nasz drugi piesek spędza czas pod naszą... Julian W EwaP - ocena (1) Dobrze, że jest miejsce, które jest alternatywą dla zestawienia zwierzaka po... EwaP Maciej - ocena (1) Na sesji czuliśmy się bardzo swobodnie. Agata podsuwała super propozycje,... Maciej Natalia - ocena (1) Pomoc na wysokim poziomie, zaangażowanie i duży wybór produktów Natalia Marta - ocena (1) Jestem zachwycona sesją zdjęciową u Agaty. Jestem wymagającym klientem, i po... Marta AgnieszkaM - ocena (1) Bardzo polecam....pełen profesjonalizm Pani Patrycji. Cudowna sesja, piękne... AgnieszkaM K.P - ocena (1) Bardzo polecam .Cudowna osoba .Czuć dobrą energię .Bardzo mi pomogła K.P