Rafał - ocena (2) Świetne warunki, ludzie kochający zwierzaki, polecam Rafał jolanta - ocena (1) serwis opieki nad zwierzętami jest na b. wysokim poziomie , opiekunki oddane... jolanta Magda - ocena (1) Dziękuję bardzo za usunięcie pluskwy z mojego mieszkania , Pan Mirosław... Magda
Aleksandra - ocena (1) Polecam Panią Fotograf. Sesja przebiegła w przemiłej atmosferze, pomimo braku... Aleksandra Karol - ocena (1) Korzystaliśmy z usług Sabiny z 3 razy, korzystali nasi znajomi i zawsze... Karol Zora - ocena (1) Z całego serca polecamy tych cudownych ludzi ️ jesteśmy od lat Zora Aleksandra - ocena (2) Super,miło,czysto fajnie Aleksandra Agata - ocena (1) sprzątnie perfekcyjne, Pani Maja przemiła Agata Maciej - ocena (1) Mamy za sobą wspaniałą sesję zimową w plenerze! Agata ma mnóstwo pomysłów,... Maciej Martyna - ocena (1) Dziękuję za wspaniałą sesję zimową! Agata zaproponowała miejsca, w których... Martyna Paulina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą . Wszystko bardzo dokładnie... Paulina Anna - ocena (1) Świetny kontakt i usługa wysokiej jakości. Serdecznie polecam! Anna Iwona - ocena (1) Efekt wow. Szybko solidnie i za dobrą cenę. Tapicerka jak nowa. Iwona Alicja - ocena (1) Profesjonalizm. Bardzo miły Pan pomógł mi w "zapanowaniu" nad moją nową... Alicja Wit - ocena (1) Bardzo profesjonalna i sprawna usługa, efekt pozytywnie zaskoczył, polecam. Wit Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam drukarnie! Bardzo szybki czas realizacji, sympatyczni... Natalia Daria - ocena (1) Atut to super firma sprzątająca i polecam wszystkim Daria Przemo - ocena (1) Niesamowity gość. Padło podświetlenie LED w telewizorze. Zadzwoniłem,... Przemo Lucy - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie i starannie w przystępnej cenie. Polecam Lucy Artur - ocena (1) Bardzo sprawnie wykonana i zamontowana reklama świetlna. Artur