Katarzyna - ocena (1) Szkoda, że nie ma gwiazdek ujemnych, dno totalne Katarzyna Wiola - ocena (1) Na sesji była fajna i miła atmosfera. Dobrze się bawiliśmy, a Agata zrobiła... Wiola Lucyna - ocena (1) Szybko, sprawnie i czyściutko, polecam. Lucyna
As - ocena (1) Najlepszy zaklad jaki znam ,krótkie terminy uczciwe podejście do każdego... As Wojciech Brzozowski - ocena (1) Bardzo miła i konkretną obsługa mogę bardzo mocno polecać Wojciech Brzozowski Karolina - ocena (1) Jesteśmy zachwyceni efektami sesji świątecznej! Na planie nie czuliśmy się... Karolina Rocky - ocena (1) W zeszłym tygodniu w niedzielę trafiliśmy z naszym psem do tej kliniki który... Rocky Blanka A. - ocena (1) Ciepła i miła atmosfera od początku do samego końca sesji fotograficznej.... Blanka A. Aga - ocena (1) Wspaniała atmosfera. Naturalnie, zabawnie. Czas mija błyskawicznie i chce się... Aga Mirosława morawska - ocena (1) Jestem zadowolona ze wspolpracy Mirosława morawska Edyta Czerniak - ocena (1) Monia jest najlepsza. Nie sądziłam, że mogę tak dobrze i seksownie wyglądać... Edyta Czerniak Katarzyna - ocena (1) Sesja świąteczna w pełni spełniła moje oczekiwania. Piękne, różnorodne... Katarzyna Leszek - ocena (1) Jesteśmy zachwyceni sesja z Agata. Od wejścia była bardzo ciepla i... Leszek Ja - ocena (2) Odradzam tego przewoźnika nie doręcza paczki pod adres ,twierdzi że nie ma... Ja Robert - ocena (1) Każdemu polecam ten gabinet. Lekarze z wiedzą, doświadczeniem i podejściem do... Robert Ania i Sebastian - ocena (1) Bardzo dziękujemy za cudownie spędzony czas, którego efektem są przepiękne... Ania i Sebastian Katarzyna - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Agatą :) uczestniczyłam w kilku sesjach... Katarzyna Paulina - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście miła i sympatyczna obsługa Paulina Joanna i Lena - ocena (1) Cudna, ciepła i swobodna sesja z panią Agatą zostawiła nam pamiątkę na całe... Joanna i Lena Małgorzata Grzegowska - ocena (1) Kolejny raz jesteśmy bardzo zadowoleni z fachowej obsługi, świetnej atmosfery... Małgorzata Grzegowska