Jurek - ocena (1) Solidne wykonanie i profesjonalny montaż Jurek Edyta - ocena (1) Dziękuję bardzo za pomoc w organizacji wszystkiego w tym trudnym czasie.... Edyta Piotr z Moreny - ocena (2) Pan Przemek ogarnął temat niedziałającej suszarki bardzo szybko i co... Piotr z Moreny
urszulaoffert@yahoo.com - ocena (1) Wspaniali weterynarze - pełen profesjonalizm, zaangażowanie i prawdziwa... urszulaoffert@yahoo.com Eliza - ocena (2) Zdecydowanie najlepszy serwis AGD, pan Przemek przesympatyczny, a przede... Eliza Magdalena - ocena (1) Profesjonaliści, lekarze z powołaniem, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta... Magdalena Ja - ocena (1) Polecam uslugi , Ja Mateusz - ocena (1) Cały serwis mega szybko, sprawnie i bez naciągania na zbędne koszta. Zmywarka... Mateusz Grażyna - ocena (1) Mega fachowi weterynarze. Zawsze mili, rzeczowi a przy tym bardzo konkretni i... Grażyna Emilia - ocena (1) Polecam z całego serca! Cudowna atmosfera w trakcie sesji, wspaniałe... Emilia Kasia - ocena (1) Rewelacyjna sesja zdjęciowa! Piękne kadry. Kasia Ala - ocena (1) Wszystko OK ! Polecam pełen profesjonalizm ! Ala Kasia - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam:) jesienna pogoda, niemowlę i sesja "z marszu" -... Kasia Tomasz - ocena (1) Szybki termin realizacji, profesjonalne podejście do klienta, bardzo miła... Tomasz Michał - ocena (1) Fachową pomoc za rozsądne pieniądze. Super lokalizacja w samym centrum.Ekran... Michał Paula - ocena (1) Sesja u Agaty była przede wszystkim bardzo fajnie spędzonym czasem. Decydując... Paula Katarzyna - ocena (1) Pan który obsługiwał w punkcie (a twierdził że jest właścicielem firmy ale... Katarzyna Ania - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Pan Krzysztof to świetny fachowiec, wie co robi i gdzie... Ania Joanna - ocena (1) Polecam serdecznie PhoneWorld Stogi. Pół roku wcześniej zakupiłam w serwisie... Joanna Iza - ocena (1) Pani Asia super podejście do zwierzaków, profesjonalistka w 100% Psiak... Iza