Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobrze realizują usługę. Korzystałem kilkukrotnie. Polecam Krzysztof Joanna Kreja Wójcikiewicz - ocena (1) Najlepszy Lekarz w Trójmieście! Od paru lat korzystam z usług Pana Doktora... Joanna Kreja Wójcikiewicz Dorota - ocena (2) Dziękuję za super usługę, wykładzina i tapicerka jak nowa. Nie spodziewałam... Dorota
Anna H. - ocena (1) Chciałam serdecznie podziękować Panu Doktorowi Grzegorzowi Szpilczyńskiemu za... Anna H. Klaudia - ocena (1) Głowa Patrycji pełna pomysłów. Bardzo pomagała mi na sesji, dawała wskazówki,... Klaudia Mikołaj - ocena (2) Super obsługa super wykonanie ...jestem bardzo zadowolony polecam Mikołaj Arek - ocena (2) Wszystko naprawione od ręki, serwisant wpadł na chatę i szybko rozprawił się... Arek Agata - ocena (1) Agata dba nie tylko o miłą atmosferę w czasie sesji zdjęciowej - a jest tak... Agata Pan od Iveco - ocena (1) Bardzo kompetentna i rzetelna osoba- polecam! Pan od Iveco Anna - ocena (1) omijać szerokim łukiem!!! Ostrzegam, że osoba która miała dyżur w gabinecie (... Anna KE - ocena (1) Świetna obsługa, dobra jakość, ceny normalne KE Agnieszka Baginska - ocena (1) 1000 puktow ,mega madry doswiadczony Behawiorysta , Zawsze ma dobre Rady i... Agnieszka Baginska Cezary - ocena (1) Dziękuję Firmie Pogrzebowej "Zakrzewscy" za profesjonalne podjęcie tej usługi... Cezary Karolina C. - ocena (1) Agata jest takim kreatywnym kryształkiem pośród fotografów. Ustaliliśmy co... Karolina C. Mirosław - opinia (2) Zgadzam się że pełny profesjonalizm. Wymiana baterii super. Mirosław Wiesław - ocena (2) Niech pozostaną przy smartfonach bo w laptopach brak kompetencji. W serwisie... Wiesław Zyga - ocena (1) Szybko solidnie niedrogo Zyga Herakut - ocena (2) Mój pies potrzebował badań całkowity koszt w animal gardwn wyniósił 310... Herakut Waldemar Dullek - ocena (1) So eine Dolmetscherin und Übersetzerin wünscht man sich !!! 24/7 erreichbar,... Waldemar Dullek alicja - ocena (2) korzystałam z wypożyczalni kilka razy - stroje zadbane, niesztampowe.... alicja