Stas - ocena (1) Zrobilam wycene,okazalo sie drozej na 400 zl!!!Brakuje kompetencji.Klient nie... Stas Kpt - ocena (1) Jak Pan Szymon wyczyści , to jak nowe. Czyści z plam , których się niedało... Kpt Magda - ocena (1) Polecam tą przychodnię dla zwierząt. Pani Doktor wraz z Panią Agnieszką nigdy... Magda
Renata G. - ocena (2) Szybko i profesjonalnie plus bardzo miły i pomocny personel. Byłam pierwszy... Renata G. Piotr Wyrwaszewski - ocena (1) Simply the best! Piotr Wyrwaszewski Julia D. - ocena (1) Dobra jakość, szybka obsługa. Julia D. Julka - ocena (1) Świetna osiedlowa pralnia z tradycjami. Moja mama korzystała, teraz i ja... Julka yamo12 - ocena (1) Wiele razy stawałam za aparatem ale zdecydowanie sesja z Patrycją była tą... yamo12 urszula - ocena (1) Długo się czeka w kolejce, ale naprawdę warto bo to weterynarz z pasją, a... urszula Zdegustowany klient - ocena (1) Kolejna 2 przygoda z serwisem. I powiem szczerze, że Panie, które tam pracują... Zdegustowany klient jw - ocena (1) super firma!!! strasznie sympatyczne panie na infolinii, serwisant który był... jw Ola - ocena (1) Poczta Polska to jest jedna wielka pomyłka. Dnia 3.11 dostałam informację że... Ola Ola - ocena (1) Agata bardzo sympatyczna dziewczyna, praktycznie niezauważalna podczas sesji,... Ola daria f. - ocena (1) Sesja przeprowadzona w miłej i swobodnej atmosferze. Było kakao, były... daria f. Krystian - ocena (2) Przyjeżdżam tu z moim pupilem od kilku lat i zawsze byłem zachwycony jakością... Krystian Aga - ocena (2) To były bardzo trudne chwile dla mnei i syna a jednak personel kliniki stanął... Aga Ola - ocena (2) Trójmiejska Klinika Weterynaryjna to oaza pomocy dla zwierząt. Ich zespół... Ola JO - ocena (1) Super opiekai podejscie do zwierzat z sercem .Felus nasz kochany️ jamniczek... JO Kamil - ocena (1) miła obsługa, szybko i sprawnie. dobre ceny- taniej niż u konkurencji Kamil Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobrze realizują usługę. Korzystałem kilkukrotnie. Polecam Krzysztof