Wiesław - ocena (2) Niech pozostaną przy smartfonach bo w laptopach brak kompetencji. W serwisie... Wiesław Zyga - ocena (1) Szybko solidnie niedrogo Zyga Herakut - ocena (2) Mój pies potrzebował badań całkowity koszt w animal gardwn wyniósił 310... Herakut
Waldemar Dullek - ocena (1) So eine Dolmetscherin und Übersetzerin wünscht man sich !!! 24/7 erreichbar,... Waldemar Dullek alicja - ocena (2) korzystałam z wypożyczalni kilka razy - stroje zadbane, niesztampowe.... alicja MJ - ocena (1) Profesjonalna obsługa, miła i luźna atmosfera oraz piękne zdjęcia! Polecamy... MJ z - ocena (1) Profesjonalnie, szybko godnie polecenia z Kinga - ocena (1) Jeszcze nikt nam tak szybko i sprawnie nie pomógł jak Panie z tego biura i to... Kinga Magda - ocena (1) Świetna diagnostyka, Lek. wet. Marta Michalska wspaniałe zajmuje się zębami... Magda Lidia - ocena (1) Profesjonalny, przemily personel, a dziela ich szyjacych dloni sa swietnie... Lidia WeronikaSypinska - ocena (1) Praca wykonana w ciągu jednego dnia bez najmniejszego problemu. Sprawnie i... WeronikaSypinska WeronikaSypinska - ocena (1) Bardzo szybka i owocna współpraca, jestem bardzo zadowolona! Polecam! WeronikaSypinska Joanna - ocena (1) Niestety dzisiaj już nie było miło... Gabinet i poczekalnia puste,pani w... Joanna Marzena - ocena (1) polecam to miejsce Marzena Aleksandra i Bartosz - ocena (1) Jak najbardziej polecamy hp video foto studio! Hubert stanął na wysokości... Aleksandra i Bartosz Aga - ocena (1) Ci kurierzy to jakaś jedna wielka pomyłka, człowiek czeka cały dzień w domu ,... Aga Michał - ocena (1) Jakość jest fenomenalna, bardzo miła i fachowa obsługa, tylko szkoda że z... Michał Anna - ocena (1) Najlepszy fachowiec w Trojmiescie. Anna Adrian i Wojtek - ocena (1) Z całego serduszka chciałbym bardzo polecić Firmę Agu Art. Aga to co zrobiła... Adrian i Wojtek Darek - ocena (1) Wspaniały weterynarz Darek