Anna - ocena (1) Najlepszy fachowiec w Trojmiescie. Anna Adrian i Wojtek - ocena (1) Z całego serduszka chciałbym bardzo polecić Firmę Agu Art. Aga to co zrobiła... Adrian i Wojtek Darek - ocena (1) Wspaniały weterynarz Darek
Angelina - ocena (1) Tłumaczenie zostało wykonane szybko. Jakość tłumaczeń jest bardzo dobra.... Angelina Piotr Manasterski - ocena (1) Kreatywność i serce na dłoni. Agnieszka zaskakuje pomysłami, niebanalnym... Piotr Manasterski Blanka - ocena (1) Jesionka męża i moja kurtka puchowa wyglądają jak nowe. Miła obsługa i... Blanka Romek - ocena (1) Polecam szybką reakcją naprawą i zadowolenie zony Romek Marta Chyży - ocena (1) Z całego serca razem z mężem polecamy firmę HP video foto studio. Film... Marta Chyży Meksiak Ludmiła - ocena (1) Jestem zadowolona za wykonaną usługę . Solidna i szybka . Pracownicy mili .... Meksiak Ludmiła Ola - ocena (1) Szybko, dokładnie, profesjonalnie, polecam! Ola Adrian - ocena (1) Świetna firma! Profesjonalne podejście, szybka realizacja i przemiła Pani... Adrian Asia - ocena (1) Polecam serdecznie. Pozdrawiamy z Poznania essagroomer.pl Asia Klient - ocena (1) Tragedia. Internet nie działa od tygodnia. Technik mimo trzykrotnego... Klient Renata - ocena (1) Przemiła obsługa. Nie tylko piorą, ale chętnie też doradzą. Jestem bardzo... Renata hnWpjXBsIwOAbPze - ocena (1) rImMOohpnkvyekJn hnWpjXBsIwOAbPze ania - ocena (1) super z całym sercem polecam wszystko szybko sprawnie ania Aneta - ocena (1) świetny reportaż z wieczoru panieńskiego - polecam każdemu niezdecydowanemu ! Aneta Martyna - ocena (1) Polecam z całego serca! Super podejście, luźna atmosfera, a zdjęcia... Martyna Marta - ocena (1) Ci kurierzy to jakaś jedna wielka pomyłka, człowiek czeka cały dzień w domu ,... Marta BM - ocena (2) Jeżeli było by w skali ocen 0, to Pocztex oddział w Pruszczu Gdańskim... BM