Inna Prokipchuk - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona sprzątania. Bardzo polecam!! Inna Prokipchuk Żaneta - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam współpracę z Panem Michałem. Szybki i konkretny... Żaneta Daria - ocena (1) Sprawna i miła obsługa, garderoba dobrze wyprana, no i z dowozem. Daria
Jan - ocena (1) Od kiedy aquaclean zajmuje się naszym osiedlem, to skończyły się wszelkie... Jan Stały klient - ocena (1) Jako klient mam bardzo złe doświadczenie jeśli chodzi o współpracę z firmą... Stały klient D S - ocena (1) Dla mnie to najlepszy serwis, z którego korzystałam dwukrotnie (naprawa... D S Anna - ocena (1) Szybko, przemily kontakt, fachowa usluga. Polecam z przekonaniem! Anna K. - ocena (1) bardzo dobry i solidny specjalista. przede wszystkim slowny, o co trudno w... K. Krzysztof - ocena (1) Polecamy ! Jesteśmy klientami od lat - nasz Czaki zawsze ladnie ostrzyżony,... Krzysztof Anna - ocena (1) U mojego pieska fryzura Super piesek zadowolony pachnący pięknie obcięty !... Anna Piotr - ocena (1) Bardzo słaba jakość wydruku. Termin i czas oczekiwania o 2 tygodnie dłuższy... Piotr Tomasz - ocena (1) Wspaniałe miejsce dla psa i kota. Ludzie pracujący tam prowadzą ten salon z... Tomasz Patrycja - ocena (1) Współpraca z AguArt to czysta przyjemność, a Pani Agnieszka to bardzo... Patrycja Maciej - ocena (1) dobra obsluga, wyczyszczony glosnik w telefonie i wszystko dziala jak nalezy Maciej Paulina - ocena (1) Polecam z całego serca ten serwis! Profesjonalna obsługa z indywidualnym... Paulina Katarzyna - ocena (1) Obsługa bardzo profesjonalna. Wiedzą co robią i są bardzo pomocni. Katarzyna Magdalena Jeleń - ocena (1) Genialne studio, w którym niczego nie zabraknie. Duża powierzchnia,... Magdalena Jeleń Mikołaj - ocena (1) Studio PORTfoto to "najwyższa półka" fotografii portretowej, gdyż umiejętnie... Mikołaj stały klient - ocena (1) Ta firma obsługuje nasze osiedle pod względem sprzątania i odśnieżania od... stały klient Krzysiek - ocena (2) Korzystam z usług tej pralni od paru lat. Najczęściej oddaję do prania moje... Krzysiek