Joanna - ocena (1) Szkoda, że nie można dać 0 gwiazdek. Przestrzegam wszystkich przed... Joanna Natallia - ocena (1) Przeprowadzono badania krwi i moczu kota. Z nieznanych powodów testy były... Natallia Malwina - ocena (2) Oddałam kurtkę puchową do czyszczenia chemicznego, wszystkie zabrudzenia... Malwina
Manka - ocena (1) Super kontakt, obsluga, troska, empatia. Manka Marcin - ocena (1) Polecam serwis drukarek 3D w SEB-COMP, tanio i solidnie Marcin Stefan - ocena (1) Wszystko ok, polecam w szczególności wydruki 3d Stefan Przemyslawa - ocena (1) Ogromny dar, jestem pod wrażeniem. Polecam w 100 procentach. Przemyslawa Magdalena - ocena (1) Bardzo polecam Panią Agatę, która spełniła wszystkie moje oczekiwania. Była... Magdalena JB - ocena (1) Kurier to jakiś duch! Może był, może dzwonił, tylko na pewno nie do moich... JB Michał - ocena (1) Polecam w 100%. Michał Izabela - ocena (1) Sesja u Moniki była dla mnie czymś więcej niż piękną pamiątką. Monika na... Izabela Andrzej i Aleksandra Jaszkowscy - ocena (1) Pani dr Iwona operowała naszą Lunkę, pełen profesjonalizm, super miła... Andrzej i Aleksandra Jaszkowscy Agnieszka - ocena (1) Musiałam przetłumaczyć akt urodzenia. Cała realizacja była sprawna. Miła... Agnieszka Natalia - ocena (1) tragedia!!! Wstydzę się wychodzić z moim psem z domu. Natalia JW - ocena (1) Pierwsza w życiu sesja "biznesowa" zarówno dla mojej żony, jak i dla mnie.... JW Marta - ocena (1) Fajna opcja, ale brak możliwości uplasowania czy wymaglowania na miejscu. Marta Michał - ocena (1) Bardzo fajna usługa odbioru i dowozu. Nie zawsze łatwo jest zgrać się... Michał Pasażerka - ocena (1) Przepyszna kawa fiołkowa i różana. I te ciasteczka... love. Zawsze ciężko się... Pasażerka emilka - ocena (2) Świetna obsługa, super jakość. Byłam pierwszy raz i będę wracać. Oddałam... emilka Arek - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis, dużo empatii, polecam wszystkim Arek