Hieronim - ocena (1) Szybko, profesjonalnie, kulturalnie. Pełna i jasna informacja o zakresie... Hieronim Mariusz - ocena (1) Szybka fachowa obsliga Mariusz laura - ocena (1) Szybko i sprawnie, pralka naprawiona,cena też w porządku! laura
Adkall - ocena (1) Profesjonalizm, wsparcie i doświadczenie. Rodzina dziękuje za ostatnią drogę... Adkall Teresa T - ocena (2) Dziękuję za opiekę nad moją sunią. Wróciła wybawiona i bardzo zadowolona. Teresa T Paulina Z - ocena (1) Polecam serdecznie! Agata to fotografka z prawdziwego zdarzenia. Ma świetne... Paulina Z Emi - ocena (1) Omijać!!!!!!!! Nie polecam !!!! Tylko kasa kasa kasa brak empatii !!... Emi Jakub - ocena (2) Pomimo faktu ze inni zegarmistrzowie mówili ze zegarek jest do wyrzucenia dał... Jakub Kamil - ocena (1) Świetny psi fryzjer! W końcu udało się znaleźć odpowiedniego groomera dla... Kamil Zbyszek - ocena (1) Super pracownia Polecam Zbyszek Ryszarda - ocena (1) Od kilku dni czekam na 2 przesyłki...na infolini przyjmują zgłoszenie,kurier... Ryszarda Karolina Zaleska - ocena (1) Agata jest niesamowita w tym co robi i w mojej opinii urodziła się... Karolina Zaleska Cala - ocena (1) Pani Sylwia jest weterynarzem z powołania. Jest prawdziwym zwierzolubem, ma... Cala Agnieszka - ocena (2) Dzień dobry, oddajemy naszą Maggie pod opiekę Pani Liliany od 5 lat i zawsze... Agnieszka Krzysiek - ocena (1) Polecam biuro Skrivanek! Bardzo dobry kontakt, dobre ceny. Dodatkowo... Krzysiek Karolina - ocena (1) Szczerze polecam. Opieka nad psem przerosła nasze oczekiwania. Pani dzieliła... Karolina Marcin - ocena (1) Wykładzina wyczyszczona szybko, sprawnie, dokładnie i bez żadnych problemów.... Marcin Marta - ocena (2) Pralnia z tradycjami i rewelacyjnym podejściem do klienta. Bez dwóch zdań... Marta Marta - ocena (1) Pralnia z tradycjami i rewelacyjnym podejściem do klienta. Bez dwóch zdań... Marta Irina - ocena (1) Poleciła mi panią Magdę moja przyjaciółka . Osobiście nie spotkaliśmy ,bo... Irina