Tomasz - ocena (1) Serdecznie dziękuję całej ekipie Skrivanek za miłą obsługę! Tomasz Renata - ocena (2) W moim niewielkim pensjonacie staram się zapewnić gościom najwyższy standard.... Renata Adam - ocena (2) Szybko i dokładnie zrealizowane zamówienie. Fachowa pomoc w wyborze rodzaju... Adam
Kornelia - ocena (1) Miła atmosfera, profesjonalne podejście - nic dodać, nic ująć :). Kornelia Karolina - ocena (1) Kurier nie odbiera, nie odpisuje na SMS a odbija fikcyjne próby doręczenia.... Karolina Rafał - ocena (1) Naprawione,działa Rafał Paweł Kolimowski - ocena (1) Polecam! Pomocny zespół i szybkie tłumaczenie. Paweł Kolimowski Adrianna - ocena (1) Są chwile nieukojone, gdy szukamy miejsca i ludzi, którzy nam pomogą przeżyć... Adrianna Teresa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z sesji brzuszkowej. Fotograf bardzo pomocna przy... Teresa Elżbieta - ocena (1) Usługi jakie świadczy firma Pana Igora, są bardzo rzetelne i szybki czas... Elżbieta Amelia - ocena (1) Firma Skrivanek została mi polecona przez znajomych i sama polecam ich... Amelia r - opinia (2) Czy ktoś wie co stało się z FriendlyVet? Zamknęli się z dnia na dzień. r Piotr - ocena (1) Usługa tłumaczenia wykonana bardzo rzetelnie i szybko, miła obsługa, świetna... Piotr Kasia - ocena (1) Dziękuję imieniu rodziny za profesjonalną obsługę uroczystości... Kasia Amanda - ocena (1) Polecam Patrycję, świetny kontakt i szybka realizacja :) Amanda Dee - ocena (1) Co do samych usług nie mam zastrzeżeń, do zwierząt podchodzą z miłością i... Dee Mariusz - ocena (1) Pelen profesjonalizm, Pani Michalina odpisywala bardzo szybko na e-mail i... Mariusz Joanna - opinia (1) Firma godna polecenia. Wszystko przygotowane z najwyższa starannością i... Joanna zadowolony klient - opinia (2) Serwis AGD zasługuje na moje pełne polecenie, jeśli potrzebujesz fachowej... zadowolony klient Janek - opinia (2) Szczerze facet tzw. orkiestra : naprawił solidnie, terminowo z uśmichem na... Janek