Anna - ocena (1) Dr Zalewski oraz Dr Marta to lekarze z powołania serca i duszy, i to w... Anna Kazimierz - ocena (1) Bardzo szybko otrzymałem tłumaczenie, polecam serdecznie Kazimierz Filip - opinia (1) Dziękuję za pomoc przy korekcie językowej oraz za wiele cennych uwag w... Filip
Karol - opinia (1) Polecam! Tłumaczenie przysięgłe na j.angielski przygotowane na następny... Karol Patrycja - opinia (1) Przemiła obsługa klienta, przemiłe Panie rzetelna dobrze wykonana praca.... Patrycja Natalia - opinia (1) Świetni fachowcy , uratowali mojego psiaka! Operacja w pełni się udała psiak... Natalia Magda - opinia (1) Najlepszy klinika z super zespolem, dr Bandura uratował mi psa od śmierci już... Magda Wkurzony_na_pocztę - opinia (1) Każą dzwonić, nie odbierają dokładnie 27 połączeń, wysyłają maila, a jak... Wkurzony_na_pocztę Sopot - opinia (1) Bardzo niski poziom pralni. Oddałam pościel i ręczniki do prania i malowania.... Sopot Agata - opinia (1) Skuteczna diagnoza i naprawa pralki na miejscu. Agata Kamila - opinia (1) Korzystam z usług tej pralni od lat. Zawsze jestem bardzo zadowolona z... Kamila Ania - opinia (1) Super obsługa, miła i profesjonalna. Korzystam z tej pralni od lat i nigdy... Ania Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Ristretto Coffee. Pan Sławomir pomocny, życzliwy i... Marta Monika - opinia (1) Polecam Tarot u Livii . Byłam zaskoczona trafnością jej przepowiedni oraz... Monika Wojtas - opinia (1) Byłem wczoraj na pogrzebie cioci na srebrzysku , powiem Panowie pełen szacun... Wojtas Łukasz - opinia (1) Miałem problem z ładowaniem telefonu , usterka została naprawiona wszystko... Łukasz Moderow - opinia (1) Witam, Bardzo dziękuję za niezwykle rzetelne i profesjonalne podejście do... Moderow Ewa - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa,także bardzo duży wybór sprzętu Ewa Monika Soliwoda - opinia (1) Piękne naturalne zdjęcia, które zachwycają :) Bardzo dobry kontakt z dziećmi... Monika Soliwoda Aleksandra Rutkowska - opinia (1) Tak jak Agata deklaruje -zgodność z opisem, albo jeszcze lepiej. Sesja w... Aleksandra Rutkowska