Krystyna Jastrzębska - opinia (1) Korzystałam juz wiele razy z usług pracowni Pana Grzegorza i zawsze jestem... Krystyna Jastrzębska Marcin Sosnowski - opinia (1) Bardzo szybka i sprawna naprawa bez zbędnego naciągania na koszta. Usterka... Marcin Sosnowski rawel - opinia (1) Super tłumaczenie i terminowo rawel
Wiktoria Kowalska - opinia (1) Dzień dobry Zadzwoniłam w sprawie ogłoszenia pracy w zieleniaku w ochronie i... Wiktoria Kowalska Edyta - opinia (1) Serdecznie polecamy usługi HP video foto studio. Bardzo dobry kontakt z panem... Edyta Marek Gronowski - opinia (1) Sam pracowałem wiele lat w tej branży i z absolutnym przekonaniem stwierdzam... Marek Gronowski Ewelina - opinia (1) Domowa opieka, czysto i miło, polecam serdecznie ! Ewelina Ewelina - opinia (1) Mega profesjonalizm, det. Damian, polecam Ewelina Marcin - opinia (1) Super firma ! Polecam ! Marcin Mmm - opinia (1) Pan Piotr od początku współpracy wola tylko o kasę, straszny typ. Absolutnie... Mmm Marta - opinia (1) Bardzo polecam to biuro tłumaczeń, pełen profesjonalizm! Marta czworonóg - opinia (1) Otwartość i komunikatywność pani Ani skłoniły mnie do pozostawienia swojego... czworonóg Aleksandra - opinia (1) Zlecenie tłumaczenia dokumentów wykonane szybko i profesjonalnie. Polecam Aleksandra A.w - opinia (1) Polecam szkole językowa, skutecznie i w miłej atmosferze A.w Mikołaj - opinia (1) Pełen profesjonalizm, gorąco polecam Mikołaj Andrzej N - opinia (1) W srodku smaczna kawa w oczekiwaniu na odbior tlumaczenia niemieckiego. Sama... Andrzej N Magda - opinia (1) Rzetelna firma, tłumaczenie wykonane wzorowo, przemiła obsługa. Magda Karol - opinia (1) Bardzo dobrze i skutecznie. Karol Marol - opinia (1) Super. Bardzo dobre. Marol Magda - opinia (1) Solidna firma, tłumaczenia wykonane w krótkim czasie w konkurencyjnej cenie.... Magda