Konrad - opinia (1) Fachowa opieka. Polecam Konrad Beata - opinia (1) Dziękuję za pomoc i indywidualne podejście:) Beata Małgorzata - opinia (1) Sprawnie, profesjonalnie, rzetelnie.Polecam! Małgorzata
Moltisanti - opinia (1) Bez wątpienia Najlepszy Zegarmistrz w tej części Polski. Profesjonalnie z... Moltisanti Mirosława Sz - opinia (1) Pragniemy podziękować zakładowi pogrzebowemu "Concordia" za pomoc przy... Mirosława Sz Leszek Sz - opinia (1) Bardzo serdecznie dziękuję firmie Concordia za organizację uroczystości... Leszek Sz Piotr Małkowski - opinia (2) Mam wielkie zaufanie do Pani Liliany i jej hotelu dla psów. Polecam to miejsce. Piotr Małkowski Łukasz i Weronika - opinia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie - dziękujemy za obsługę kelnerską naszego... Łukasz i Weronika Katarzyna - opinia (1) Wspaniała kobieta doradziła i podpowiedziała Sesja w doskonałej luźnej... Katarzyna Maciej - opinia (1) Szybko i sprawnie, w 10 minut otrzymałem zdjęcia paszportowe. W urzędzie... Maciej Andrzej - opinia (1) Mam psa Bolka boksera.Ugryzł go wilk (owczarek niemiecki), w ten sposób że... Andrzej jamajka - opinia (1) Bardzo dobre warunki jamajka Jakub - opinia (1) Jakim partaczem trzeba być, żeby przy obszyciu szwów na wysokości pasa wszyć... Jakub brzesiu - opinia (1) Mucha nie siada brzesiu Bozena Kuropatwa - opinia (1) Bardzo bardzo dobry lekarz przecudny człowiek Pani dr ma ogromne serce do... Bozena Kuropatwa Betty - opinia (1) bardzo dużo dowiedziałam się o przyszłości, już wiem co robić i jak planować... Betty Agata - opinia (1) Serdecznie polecam - przepiękne zdjęcia, które będą wspaniałą pamiątka na... Agata Teresa - opinia (1) Zdjęcia bardzo profesjonalne , bardzo dobry kontakt, polecam. Teresa Mateusz - opinia (1) Rewelacyjnie, profesjonalnie, z pomysłem :) Oby tak dalej! Mateusz Monika - opinia (1) Zdjęcia z pleneru fantastyczne , profesjonalne podejście , bardzo dobra... Monika