Mikołaj - ocena (1) Świetne prace i bardzo, bardzo miła atmosfera w czasie sesji! Mikołaj anna - ocena (1) Terminowo, sprawnie, profesjonalnie. anna jola i michał - ocena (1) Fantastyczny fotograf na ślub ,oboje z mężem jesteśmy zachwyceni ,świetna... jola i michał
Majka - ocena (1) Bardzo miła obsługa! Polecam! Majka Stefan - ocena (1) Najlepsza pralnia w Trójmieście. Usługa jak zwykle perfekcyjnie wykonana Stefan Ewa - ocena (1) Usługa jak zwykle świetnie wykonana Ewa Marta - ocena (1) Polecam usługi, szybko i sprawnie. Profesjonalna usługa, tłumaczenie przysięgłe. Marta E.M. - ocena (1) W dniu 26.09.2023r. miała być doręczona paczka ,straciłam cały dzień... E.M. Robert - ocena (1) Profesjonalna usługa, szybko i sprawnie. Wykładzina i tapicerka meblowa... Robert Jolanta - ocena (1) W 2020 roku miałam dwa pogrzeby najpierw ojczym, po trzech tygodniach mama... Jolanta Kasia Grupa - ocena (1) Jeśli chodzi o sesje z Agatą, to polecam od razu wykupić najwyższe pakiety:)... Kasia Grupa Michał - ocena (1) Agata zna się na tym co robi. Widać, że fotografia jest jej pasją, a dzięki... Michał Ewa Urban - ocena (1) Szybka i bardzo fachowa i miła usluga. Ewa Urban Gabriela - ocena (1) bardzo jestem zadowolona polecam Gabriela Bolesław Tarnacki - ocena (1) W trakcie spotkania rodzinnego wspominamy również profesjonalizm właściciela... Bolesław Tarnacki Bogdan - ocena (1) Ja się pytam po co jest ta firma kurierska jak nie dostarcza przesyłki, tylko... Bogdan Marta - ocena (1) Super, polecam. Profesjonalnie i sprawnie. Tłumaczenia przysięgłe Marta Luissa - ocena (1) Agata to niezwykle utalentowany fotograf. Jej prace są nie tylko estetyczne,... Luissa Natalia - ocena (1) Druga sesja rodzinna z Agatą za Nami. Super przygoda, przepiękna pamiątka i... Natalia Ewa R. - ocena (1) Chciałam serdecznie podziękować zakładowi Kalia za pomoc w zorganizowaniu... Ewa R.