Michal M. - ocena (2) Jestem bardzo wdzieczny Paniom z pralni Norel za uratowanie moich ciuchow:)... Michal M. Max GD - ocena (2) Dawno nie mialem tak dobrze wyprasowanych koszul, polecam! Max GD Magdalena - ocena (1) Piękne zdjęcia, super atmosfera, wspomniała pamiątka na zawsze! Serdecznie... Magdalena
Patrycja Sobocińska - ocena (1) Sesja zdjęciowa w super atmosferze. Extra podejście do dzieci, wszyscy czuli... Patrycja Sobocińska Mariusz Kordonowski - ocena (1) zdecydowanie nie polecam, myślałem że firma która twierdzi że wszystkie... Mariusz Kordonowski Ania M. - ocena (1) Wspanialy czlowiek I nauczyciel.caly tydzien szkolenia we wspanialej... Ania M. Alicja - ocena (2) Dziękuję bardzo za miłą, kompetentną i profesjonalną obsługę ceremonii... Alicja Sylwia - ocena (1) Tą firmę pamiętam pod tym adresem jeszcze za dziecka :-) Dziękuję za przemiłą... Sylwia Lena - ocena (1) szybko i jakościowo. polecam Lena Natalia - ocena (1) Właśnie jestem z rodzinką po kolejnej już sesji u Agata... Jak zwykle wyszło... Natalia Magdalena - ocena (1) Piękne zdjęcia, wspaniałe, cudowne! Jesteśmy zachwyceni sesją zdjęciową z... Magdalena Gabriela P - ocena (1) Polecam z całego serca. Byliśmy pierwszy raz na sesji rodzinnej, lekko... Gabriela P BZ - ocena (1) Pełen profesjonalizm - szybko i skutecznie. Dziękuję i pozdrawiam BZ Anna - ocena (1) Jestem zachwocona zdjęciami i całą współpracą z Patrycją. W dniu sesji mogłam... Anna Iza - ocena (1) Profesjonalny, empatyczny, lekarz z sercem. Kolejki są tego potwierdzeniem.... Iza Daniel - ocena (1) Regularnie strzyżemy naszego sznaucera olbrzyma w Pasji. Wczoraj naszą Inką... Daniel Natalia - ocena (1) Serdecznie dziękuję Panu Właścicielowi oraz Pracownikom Zakładu pogrzebowego... Natalia Wika - ocena (1) Pracownik bardzo sympatyczny, rzeczowy. Szybki dojazd. Polecam Wika Jurek - ocena (1) Solidne wykonanie i profesjonalny montaż Jurek Edyta - ocena (1) Dziękuję bardzo za pomoc w organizacji wszystkiego w tym trudnym czasie.... Edyta