KS - ocena (1) Oferta jest bardzo dziwna. Brak zdjęć. Kilkukrotnie kontaktowałem się z... KS patryk - opinia (1) sprzedaliśmy za pośrednictwem biura swój dom, pan marcin przeprowadził... patryk Kasia - opinia (1) Kupiliśmy za pośrednictwem biura nasze wymarzone mieszkanie, pośrednik Pan... Kasia
Profesjonalni tylko z nazwy (1) Profesjonalizmu brak kompletny. Kontakt telefoniczny urywany, agentka, która... Odstraszona Polecam, profesjonalna obsługa w pełnym zakresie (1) Kupiliśmy za pośrednictwem tego biura mieszkanie, pośrednik Pan Marcin... Kasia PORAŻKA (1) Nie chciałam absolutnie korzystać z usług tego biura. Zamieściłam ogłoszenie... wioleta Polecam, super obsługa!!! (1) Witam, ostatnio zakupiłam mieszkanie w Rumi za pośrednictwem Biura... Żaneta NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Jak się nie podpisze umowy wiążącej to zapominają o kliencie po obejrzeniu... Zawiadziona klientka. SUPER BIURO, POLECAM!!!! (1) Właśnie kupilem z żoną nasze wymażone mieszkanie i to dzięki pomocy biura... I.K.Kujawa