Profesjonalistka przez duże "P"
Pani Kasia pomagała mi ws. kredytu hipotecznego dwukrotnie. Bardzo skrupulatnie omawia z klientem oferty poszczególnych banków, tak by wybrać tę najlepszą. Dokładnie też analizuje umowę kredytową, aby klient nie pogubił się w gąszczu skomplikowanych zapisów.
Przede wszystkim stawia jednak na bezpieczeństwo klienta, by wybrać ofertę dla niego najkorzystniejszą i dopasowaną do jego potrzeb. Dużo rozmawia z klientem, podaje wszystkie "za" i "przeciw", acz nie narzuca zdania. Z kimś takim naprawdę można czuć się dużo pewniej w kontaktach z wielką machiną urzędniczo-finansową jaką jest bank. Ma się wrażenie, że Pani Kasi autentycznie zależy na dobru klienta.
Z pełnym przekonaniem mogę polecić usługi doradcze Pani Kasi.
Sam, gdy będę ich znów potrzebował, na pewno skieruję do niej swoje kroki.
Przede wszystkim stawia jednak na bezpieczeństwo klienta, by wybrać ofertę dla niego najkorzystniejszą i dopasowaną do jego potrzeb. Dużo rozmawia z klientem, podaje wszystkie "za" i "przeciw", acz nie narzuca zdania. Z kimś takim naprawdę można czuć się dużo pewniej w kontaktach z wielką machiną urzędniczo-finansową jaką jest bank. Ma się wrażenie, że Pani Kasi autentycznie zależy na dobru klienta.
Z pełnym przekonaniem mogę polecić usługi doradcze Pani Kasi.
Sam, gdy będę ich znów potrzebował, na pewno skieruję do niej swoje kroki.