Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, Świętojańska 43/43

Aleksandra W. - ocena (1) Pani Katarzyna kompleksowo zajęła się naszą sprawą. Otrzymaliśmy ogrom... Aleksandra W. Krystian - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Katarzyny. Kontakt do niej znalazłem w... Krystian Zuza i Fabian - ocena (1) Kiedy zaczynaliśmy naszą przygodę z zakupem mieszkania, nasza wiedza o... Zuza i Fabian
Izabela Barańska - ocena (1) Z całego serca polecam! Wszystko bezproblemowo, sprawny kontakt z Panią... Izabela Barańska Wojciech - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam panią Katarzynę. Dla partnerki i dla mnie była to... Wojciech Kamil - ocena (1) Absolutnie polecam p. Kasię. Niestety miałem wcześniejsze doświadczenia z... Kamil Mateusz - ocena (1) Trafiłem na panią Kasię dzięki koledze. Chciałem przenieść kredyt hipoteczny... Mateusz Aleksandra - ocena (1) Pani Katarzyna Murglin to najlepsza Osoba, którą mogłam spotkać na swojej... Aleksandra Zachariasz - ocena (1) Jestem niezmiernie szczęśliwy że Pani Katarzyna pomogła nam w otrzymaniu... Zachariasz Martyna - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam współprace z Panią Kasią! Pani Kasia ma bardzo... Martyna Marcin - ocena (1) Najlepsi doradcy jakich możesz znaleść! Pomogą w każdym przypadku, wspierają... Marcin Hanna - ocena (1) Pani Katarzyna była profesjonalna od początku do końca. Początek naszej... Hanna Dawid - ocena (1) Serdecznie polecam. Procedura kredytowa przebiegła bezstresowo z Panią Kasią Dawid Tomasz i Kamila - ocena (1) Ogromne podziękowania dla Pani Katarzyny za profesjonalne i indywidualne... Tomasz i Kamila Karolina Siupka - ocena (1) Trudno jest opisać jak dobrze pracowało mi się z Panią Kasią! Ogromny poziom... Karolina Siupka Maeryn - ocena (1) Współpraca z Panią Kasią to w skrócie ogromne poczucie bezpieczeństwa i... Maeryn Dominik Zakrzewski - opinia (1) całkowicie szczera opinia - absolutna rewelacja Przez cały czas współpracy... Dominik Zakrzewski Ewa - opinia (1) Gorąco polecam Panią Kasię. Dotychczas miałam okazję współpracować z kilkoma... Ewa Małgorzata Ś - opinia (1) Z pomocy i usług Pani Katarzyny Murglin korzystałam w 2021 roku. Był to... Małgorzata Ś Marzena Waliszewska - opinia (1) Pracuje w banku od ponad 30 lat z panią Kasią wspópracuje od 10 lat... Marzena Waliszewska