Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, Świętojańska 43/43

Artur - opinia (1) Pani Katarzyna jest osobą bardzo profesjonalną o olbrzymiej wiedzy w swoim... Artur Helena i Radek - opinia (1) Nie mogliśmy trafić lepiej niż do pani Katarzyny. Od początku współpraca była... Helena i Radek Anna M - opinia (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Katarzyną. Chyba nigdy w moim... Anna M
Agata - opinia (1) Polecam w 100% współpracę z panią Katarzyną Murglin. Czułam ogromne wsparcie... Agata Kasia i Łukasz - opinia (1) Pani Katarzyna to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Pełen... Kasia i Łukasz Michał Pruszak - opinia (1) Polecam skorzystać ze wsparcia Pani Katarzyny, która posiada ogromną wiedzę.... Michał Pruszak Anna M. - opinia (1) Z całego serca polecam panią Katarzynę do pomocy i współpracy przy pozyskaniu... Anna M. JS - opinia (1) Bardzo polecam! Pani Katarzyna jest profesjonalna, kompetentna i rzetelna.... JS Krzysiek - opinia (1) Pani Kasia w swojej pracy wykazuje się dużym profesjonalizmem. Jest niezwykle... Krzysiek Monika i Paweł Perzyna - opinia (1) Bardzo szybki kontakt, rzeczowo, profesjonalnie i z sercem Monika i Paweł Perzyna Dariusz - opinia (1) Do Pani Katarzyny Krysiak trafiłem z polecenia bo taką formę kontaktu... Dariusz Tomasz - opinia (1) Pani Katarzyna Krysiak to profesjonalny agent kredytowy, pomogła sprawnie w... Tomasz Lukasz - opinia (1) Pani Katarzyna pomagała nam w wyborze kredytu hipotecznego i bez wątpienia... Lukasz Maria Rolbiecka - opinia (1) Wiedzieliśmy, że Pani Katarzyna Krysiak jest dobrym doradcą kredytowym, bo... Maria Rolbiecka Piotr - opinia (1) Razem z żoną gorąco polecamy usługi Pani Katarzyny, która pomogła Nam w... Piotr Alicja Tomaszewska - opinia (1) Pani Katarzyna Krysiak to najwyższy profesjonalizm w każdym aspekcie... Alicja Tomaszewska Marta - opinia (1) Pani Kasia doradzi , poprowadzi i sfinalizuje. Odpowiedni człowiek na... Marta Krzysztof Szymański - opinia (1) To już mój trzeci kredyt z panią Katarzyną, nie ma nikogo innego, kto by się... Krzysztof Szymański kh - opinia (1) Polecam współpracę z panią Kasią - świetna znajomość rynku usług finansowych,... kh karolina sikora - opinia (1) Pani Katarzyna to godny polecenia pośrednik. Posiada ogromną wiedzę na temat... karolina sikora