Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, Świętojańska 43/43

Patrycja i Krzysztof - opinia (1) Z czystym sumieniem polecamy współpracę z Panią Katarzyną - niesamowicie... Patrycja i Krzysztof Emil i Wiola - opinia (1) Mowisz "muszę wziąć kredyt hipoteczny" - myślisz "trudna sprawa"... Otóż... Emil i Wiola Maciej - opinia (1) Współpraca z Panią Kasią to czysta przyjemność. Indywidualne podejście i... Maciej
Filip I Ewa - opinia (1) Najlepsza doradczyni kredytowa! Kontakt do Pani Kasi otrzymaliśmy od... Filip I Ewa Andrzej C. - opinia (1) Pani Katarzyna od początku współpracy jest bardzo pomocna i rzeczowa. W... Andrzej C. Jacek B. - opinia (1) Z Panią Katarzyną Krysiak znamy się i współpracujemy od wielu lat. Była moim... Jacek B. Barzo pozytywnie (1) Jest to moja pierwsza opinia w życiu jaką piszę w internecie, co tu dalej... algis Polecam (1) Wszystkie poniższe opinie są prawdziwe. Rzetelna, doświadczona, pomocna,... Dominika Rewelacja (1) Gdyby tylko można było zwiększyć skalę oceny... Współpraca z p. Katarzyną to... Karolina Osoba godna polecenia (1) Bardzo dobry kontakt z klientem, wszystko rzetelnie i terminowo. Maciek Zdecydowanie polecam! (1) Kontakt do Pani Katarzyny dostałam z polecenia i gdybym miała powtórzyć cały... Dominika Polecamy :) (1) Polecamy Panią Kasię ! Jest przesympatyczną osobą, a do tego niesamowitym... Dorota i Patryk Pełen profesjonalizm (1) Polecam z czystym sumieniem Panią Katarzynę,bardzo kompetenta osoba,pełen... Rafał godna polecenia (1) serdecznie polecam Panią Katarzynę Krysiak do której trafiliśmy z polecenia.... monika Ola - opinia (1) Serdecznie polecamy usługi Pani Katarzyny Krysiak. W naszym przypadku starała... Ola Igor Tomusiak - opinia (1) polecam!!! polecam!!! polecam!!! Czułem się najważniejszym i jedynym... Igor Tomusiak Izabela Paź - opinia (1) Kontakt do Pani Kasi otrzymałam z polecenia, teraz sama Ją polecam! Świetna... Izabela Paź Polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Obsługa i wiedza na najwyższym poziome. Ogromna... Ania Polecamy (1) We współpracy z Panią Kasią uderza profesjonalizm i zaangażowanie, wysoka... Marta Polecam wszystkim! (1) Pani Kasia pomogła moim rodzicom i mi w zakupie mieszkania. Doradziła w... Paweł B.