Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, pl. Kaszubski 7/10

godna polecenia (1) serdecznie polecam Panią Katarzynę Krysiak do której trafiliśmy z polecenia.... monika Ola - opinia (1) Serdecznie polecamy usługi Pani Katarzyny Krysiak. W naszym przypadku starała... Ola Igor Tomusiak - opinia (1) polecam!!! polecam!!! polecam!!! Czułem się najważniejszym i jedynym... Igor Tomusiak
Izabela Paź - opinia (1) Kontakt do Pani Kasi otrzymałam z polecenia, teraz sama Ją polecam! Świetna... Izabela Paź Polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Obsługa i wiedza na najwyższym poziome. Ogromna... Ania Polecamy (1) We współpracy z Panią Kasią uderza profesjonalizm i zaangażowanie, wysoka... Marta Polecam wszystkim! (1) Pani Kasia pomogła moim rodzicom i mi w zakupie mieszkania. Doradziła w... Paweł B. Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam każdemu, w naszym przypadku pani Katarzyna zdziałała cuda.... Marek Bardzo Polecam (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Katarzyną. Od samego początku kiedy tak... Martyna Z całego serca polecamy! (1) Pani Kasia zaskoczyła nas bardzo profesjonalnym i indywidualnym podejściem do... Krzysztof Szymański Najlepsza na świecie! (1) Ciężko ukryć entuzjazm, kiedy załatwienie kredytu hipotecznego trwało mniej... Magda Skolmowska Lepiej trafić nie mogłam! :) (1) Do Pani Kasi trafiłam z polecenia i faktycznie się nie zawiodłam. Jest to... Barbara Głębocka Dociekliwa w skomplikowanych sytuacjach (1) Współpraca z Panią Kasią charakteryzuje się ciągłym dialogiem, burzą mózgów... Przemysław Nie możliwe Mają Państwo od ręki, a na cuda trzeba chwilę poczekać :) (1) Jak najbardziej polecam! Niczym tak na prawdę nie Musicie się Martwić. Mega... Paweł N Pełen profesjonalizm (1) Bardzo polecam! Najlepszy doradca w Trójmieście. Pomagała mi wielokrotnie i... Kasia Pełen profesionalizm (1) Polecam Panią Katarzynę świetny doradca kredytowy wszystko na 6+ bardzo... Michał Doradca finansowy jakiego życzył bym każdemu, zawierającemu umowę kredytową (1) Z usług Pani Katarzyny korzystałem kilkukrotnie polecając niejednokrotnie w... Dawid Woźniak Najlepsza z możliwych! (1) Do Pani Katarzyny trafiliśmy po podpisaniu umowy rezerwacyjnej i będąc... Anetta i Michał Rewelacyjna obsługa (1) Panią Kasie poznałem z polecenia od znajomego który dzięki Pani Kasi otrzymał... Konrad P Bardzo Plecam!!! (1) Panią Katarzynę polecił nam znajomy. Wszystko szybko sprawnie udało się... Marta