Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, Świętojańska 43/43

Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam każdemu, w naszym przypadku pani Katarzyna zdziałała cuda.... Marek Bardzo Polecam (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Katarzyną. Od samego początku kiedy tak... Martyna Z całego serca polecamy! (1) Pani Kasia zaskoczyła nas bardzo profesjonalnym i indywidualnym podejściem do... Krzysztof Szymański
Najlepsza na świecie! (1) Ciężko ukryć entuzjazm, kiedy załatwienie kredytu hipotecznego trwało mniej... Magda Skolmowska Lepiej trafić nie mogłam! :) (1) Do Pani Kasi trafiłam z polecenia i faktycznie się nie zawiodłam. Jest to... Barbara Głębocka Dociekliwa w skomplikowanych sytuacjach (1) Współpraca z Panią Kasią charakteryzuje się ciągłym dialogiem, burzą mózgów... Przemysław Nie możliwe Mają Państwo od ręki, a na cuda trzeba chwilę poczekać :) (1) Jak najbardziej polecam! Niczym tak na prawdę nie Musicie się Martwić. Mega... Paweł N Pełen profesjonalizm (1) Bardzo polecam! Najlepszy doradca w Trójmieście. Pomagała mi wielokrotnie i... Kasia Pełen profesionalizm (1) Polecam Panią Katarzynę świetny doradca kredytowy wszystko na 6+ bardzo... Michał Doradca finansowy jakiego życzył bym każdemu, zawierającemu umowę kredytową (1) Z usług Pani Katarzyny korzystałem kilkukrotnie polecając niejednokrotnie w... Dawid Woźniak Najlepsza z możliwych! (1) Do Pani Katarzyny trafiliśmy po podpisaniu umowy rezerwacyjnej i będąc... Anetta i Michał Rewelacyjna obsługa (1) Panią Kasie poznałem z polecenia od znajomego który dzięki Pani Kasi otrzymał... Konrad P Bardzo Plecam!!! (1) Panią Katarzynę polecił nam znajomy. Wszystko szybko sprawnie udało się... Marta Polecam (1) Polecam Panią Katarzyne dzięki której otrzymałam pozytywna decyzje kredytową... Aleksandra doradca na medal!! (1) Dziękuję Pani Kasiu za poświęcony czas i pomoc ze wszystkimi papierami które... Agnieszka Zadowolony (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Katarzyną Krysiak. Jest... Paweł , Monika ... (1) Witam serdecznie Panią Katarzyne poznaliśmy z polecenia od znajomych ciężko... Natalia i Łukasz Dobry doradca (1) Pani Katarzyna została mi polecona jako osoba godna zaufania i obdarzona dużą... Jakub Polecamy!! (1) Dziękujemy Pani Katarzynie Krysiak za pomoc w pozyskaniu kredytu... Radek z Justyną Polecam w 100% (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Katarzyne Krysiak Perfekcjonistka i... Mateusz