Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, pl. Kaszubski 7/10

Zdecydowanie lepiej się nie da (1) Pani Katarzyna to profesjonalistka od A do Z. Polecił nam ją znajomy i nie... Szczęśliwi posiadacze domu I.P.N Doradca z pasją (1) Pani Kasia pomaga nam już przy drugim kredycie, tym razem hipotecznym.... Jęrzej Doradca Premium (1) Pani Kasia pomagała nam przy wzięciu kredytu hipotecznego. Bardzo rzeczowo i... Tomek
Bardzo polecam (1) Kontakt do Pani Kasi otrzymaliśmy od znajomych, którzy bardzo ją polecali - i... Agnieszka na 6+ (1) Kolega polecił mi Panią Kasię i byliśmy bardzo zadowoleni. Teraz my polecamy... Paweł Polecam (1) Doradca kredytowy, którego gorąco polecam. Pełen profesjonalizm! Świetny... Agata super, gorąco polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Pani Katarzyna jest profesjonalną osobą, bardzo konkretną, rzeczową oferuję... martyna gawryszewska zaangażowanie i pełen profesjonalizm (1) Pani Kasia pomigała mi z kredytem w zeszłym roku. Moja transakcja zawierała... Marta Profesjonalistka przez duże "P" (1) Pani Kasia pomagała mi ws. kredytu hipotecznego dwukrotnie. Bardzo... Marcin Zdecydowanie polecamy (1) Panią Katarzynę polecił nam dobry znajomy i wraz z żoną jesteśmy bardzo... Piotr i Karolina Polecam (1) Kasia Krysiak pomagała mi w toku starania się o kredyt hipoteczny. Najpierw... Joanna Bardzo zadowoleni Klienci (1) Panią Kasię spotkaliśmy z polecenia i od razu wywarła na nas wrażenie osoby... Paula i Roman Profesjonalnie, konkretnie i efektywnie. (1) Pani Katarzyna pomogła mi przejść cały proces związany uzyskaniem kredytu... Jakub Bardzo polecam (1) Pani Kasia to profesjonalistka w pełni znaczenia tego słowa. Ma ogromną... Iwona Zdecydowanie polecam (1) Przed podjęciem decyzji o zakupie mieszkania rozmawiałem z wieloma doradcami... Paweł Polecam (1) Korzystałem z pomocy przy zarówno przy ubieganiu się o kredyt hipoteczny i... Jakub szczerze polecam! (1) Do Pani Kasi trafiliśmy z polecenia szukając doradcy ds. kredytu hipotecznego... Elżbieta Seelieb Pełny profesjonalizm. (1) Profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta oraz pełne zaangażowanie... tomasz Polecam serdecznie (1) Polecam serdecznie współpracę z Panią Kasią, bardzo sympatyczna, kompetentna,... Hanna Polecam (1) Polecam serdecznie wszystko jak sie nalezy profesjonalna obsluga Mateusz Gawryszewski