Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, Świętojańska 43/43

Profesjonalnie, konkretnie i efektywnie. (1) Pani Katarzyna pomogła mi przejść cały proces związany uzyskaniem kredytu... Jakub Bardzo polecam (1) Pani Kasia to profesjonalistka w pełni znaczenia tego słowa. Ma ogromną... Iwona Zdecydowanie polecam (1) Przed podjęciem decyzji o zakupie mieszkania rozmawiałem z wieloma doradcami... Paweł
Polecam (1) Korzystałem z pomocy przy zarówno przy ubieganiu się o kredyt hipoteczny i... Jakub szczerze polecam! (1) Do Pani Kasi trafiliśmy z polecenia szukając doradcy ds. kredytu hipotecznego... Elżbieta Seelieb Pełny profesjonalizm. (1) Profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta oraz pełne zaangażowanie... tomasz Polecam serdecznie (1) Polecam serdecznie współpracę z Panią Kasią, bardzo sympatyczna, kompetentna,... Hanna Polecam (1) Polecam serdecznie wszystko jak sie nalezy profesjonalna obsluga Mateusz Gawryszewski Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam Kasię w procesie poszukiwania kredytu hipotecznego.... Filip Kompetencja, rzetelność i skuteczność (1) Szczerze polecam- p. Katarzyna już dwukrotnie sprawnie przeprowadziła mnie... Jakub Jasno i z myślą o kliencie (1) Jeśli chcesz kupić nieruchomość i musisz wspomóc się kredytem to p. Katarzyna... Daria Bardzo polecam! (1) Szczerze polecam współpracę z panią Kasia. Cały proces uzyskania kredytu... Katarzyna Pawlak Najlepszy Doradca w Trójmieście (1) Kredyt, który ostatnio otrzymałem z banku za pośrednictwem Pani Katarzyny nie... Piotr Bardzo polecam! (1) Do Pani Kasi trafiłem dzięki rekomendacji moich znajomych, którzy dzięki Jej... Artur Jednym słowem - profesjonalizm (1) Podchodząc do kredytu hipotecznego czułam się jak dziecko we mgle, bezradna i... Urszula Niemczyk