Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, Świętojańska 43/43

Ogromne podziękowania !!! (2) Do Pani Kasi trafiliśmy w lutym tego roku, już po pierwszym spotkaniu... Natalia i Mateusz Dziękuję za pomoc! (1) Cieszę się, że trafiłem do Pani Kasi. Moja sytuacja finansowa była dosyć... Karolina Polecam !!! (1) Do Pani Kasi trafiłam od znajomej, od pierwszego spotkania wzbudziła moje... Patrycja
Osoba w pełni godna polecenia! Super! (1) Namiar do Pani Kasi dostaliśmy od znajomych i juz po pierwszym spotkaniu... Marcin Winkiel Polecamy!! (1) Pani Kasia pomagała nam przejść procedurę uzyskania kredytu hipotecznego... Celina Najlepsza spośród najlepszych! (1) Do Pani Kasi trafiliśmy z polecenia poprzednich klientów. Od pierwszego... Marta Polecam! (1) Profesjonalne podejście do klienta, doskonałe i rzeczowe doradztwo. Polecam Karina Suuupeer. Polecamy na 1000% (1) Namiar na Panią Kasię dostaliśmy od mojego kolegi bankowca, który mimo, iż... Karol i Beata Zdecydowanie lepiej się nie da (1) Pani Katarzyna to profesjonalistka od A do Z. Polecił nam ją znajomy i nie... Szczęśliwi posiadacze domu I.P.N Doradca z pasją (1) Pani Kasia pomaga nam już przy drugim kredycie, tym razem hipotecznym.... Jęrzej Doradca Premium (1) Pani Kasia pomagała nam przy wzięciu kredytu hipotecznego. Bardzo rzeczowo i... Tomek Bardzo polecam (1) Kontakt do Pani Kasi otrzymaliśmy od znajomych, którzy bardzo ją polecali - i... Agnieszka na 6+ (1) Kolega polecił mi Panią Kasię i byliśmy bardzo zadowoleni. Teraz my polecamy... Paweł Polecam (1) Doradca kredytowy, którego gorąco polecam. Pełen profesjonalizm! Świetny... Agata super, gorąco polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Pani Katarzyna jest profesjonalną osobą, bardzo konkretną, rzeczową oferuję... martyna gawryszewska zaangażowanie i pełen profesjonalizm (1) Pani Kasia pomigała mi z kredytem w zeszłym roku. Moja transakcja zawierała... Marta Profesjonalistka przez duże "P" (1) Pani Kasia pomagała mi ws. kredytu hipotecznego dwukrotnie. Bardzo... Marcin Zdecydowanie polecamy (1) Panią Katarzynę polecił nam dobry znajomy i wraz z żoną jesteśmy bardzo... Piotr i Karolina Polecam (1) Kasia Krysiak pomagała mi w toku starania się o kredyt hipoteczny. Najpierw... Joanna Bardzo zadowoleni Klienci (1) Panią Kasię spotkaliśmy z polecenia i od razu wywarła na nas wrażenie osoby... Paula i Roman