Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, Świętojańska 43/43

Marcin Baran - opinia (1) Bardzo profesjonalne oraz miłe podejścia do klienta. Pani Kasia cierpliwie... Marcin Baran Marcin S. - opinia (1) Kredyt jest jedna z najważniejszych finansowych decyzji w życiu a w kredytach... Marcin S. Alicja - opinia (1) Baaardzo polecam. Pani Katarzyna to bardzo miła, sympatyczna osoba a zarazem... Alicja
karina - opinia (1) Po raz drugi korzystamy z pomocy Pani Krysiak. Wydawalo nam się że lepiej niż... karina Maja i Michał - opinia (1) Z całego serca polecam pomoc Pani Kasi. Kolejny proces hipoteczny, przez... Maja i Michał Wojciech B. - opinia (1) Z całego serca polecam współpracę. Moja sprawa nie była łatwa, ale dzięki... Wojciech B. Agnieszka J-F - opinia (1) Bardzo polecam usługi Pani Katarzyny. Już drugi raz pomogła mi uzyskać kredyt... Agnieszka J-F Jacek Z. - opinia (1) Szczerze polecamy współpracę z Panią Kasią. Początkowo myśleliśmy, że... Jacek Z. Agata - opinia (1) Gdyby w każdych usługach byli tak profesjonalni, w pełni zaangażowani i... Agata Karolina - opinia (1) Szczerze polecam usługi Pani Kasi. To była (i wciąż jest) nieoceniona pomoc.... Karolina Agnieszka i Adam - opinia (1) Jeśli będziesz chciał wziąć kredyt hipoteczny i będziesz szukał doradcy... Agnieszka i Adam Paulina i Andrzej - opinia (1) Wzięcie kredytu to zawsze dużo emocji i mnóstwo spraw do ogarnięcia, często... Paulina i Andrzej Paweł - opinia (1) W życiu nie spotkałem tak wielkiej profesjonalistki w swoich fachu. Mówię tu... Paweł Dawid Dietrich - opinia (1) Usługi Pani Katarzyny polecił mi kolega z pracy, który z Jej pomocą ubiegał... Dawid Dietrich Michał - opinia (1) Polecam usługi Pani Katarzyny. Cały proces kredytowy przebiegł bardzo... Michał Mateusz i Monika - opinia (1) Pani Katarzyna jest zdecydowanie najlepszym doradcą finansowym. Cały proces... Mateusz i Monika Aleksandra i Bartek - opinia (1) Panią Katarzynę poleciła nam koleżanka - zdecydowanie był to strzał w... Aleksandra i Bartek Karolina - opinia (1) Brać kredyt mieszkaniowy w dobie koronawirusa- możliwe z panią Katarzyną... Karolina Szymon - opinia (1) Kontakt do Pani Katarzyny otrzymaliśmy z polecenia. Jak wiadomo z poleceniami... Szymon Marcin Monika - opinia (1) Pani Kasia przeprowadziła nas przez cały proces od rozpoczęcia decyzji o... Marcin Monika