Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, pl. Kaszubski 7/10

Tomasz i Kamila - ocena (1) Ogromne podziękowania dla Pani Katarzyny za profesjonalne i indywidualne... Tomasz i Kamila Karolina Siupka - ocena (1) Trudno jest opisać jak dobrze pracowało mi się z Panią Kasią! Ogromny poziom... Karolina Siupka Maeryn - ocena (1) Współpraca z Panią Kasią to w skrócie ogromne poczucie bezpieczeństwa i... Maeryn
Dominik Zakrzewski - opinia (1) całkowicie szczera opinia - absolutna rewelacja Przez cały czas współpracy... Dominik Zakrzewski Ewa - opinia (1) Gorąco polecam Panią Kasię. Dotychczas miałam okazję współpracować z kilkoma... Ewa Małgorzata Ś - opinia (1) Z pomocy i usług Pani Katarzyny Murglin korzystałam w 2021 roku. Był to... Małgorzata Ś Marzena Waliszewska - opinia (1) Pracuje w banku od ponad 30 lat z panią Kasią wspópracuje od 10 lat... Marzena Waliszewska Justyna - opinia (1) Wszystko załatwione w ekspresowym tempie, bardzo sprawnie i bez stresu. Justyna Julia Gałąska - opinia (1) W styczniu 2023 r. miałam wielką przyjemność współpracować z Panią Katarzyną... Julia Gałąska Alicja Różycka - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Katarzynę Murglin. Korzystam z pomocy Pani Kasi... Alicja Różycka Damian Rybiński - opinia (1) Bardzo polecam Panią Katarzynę Murglin każdemu, kto stara się o kredyt. Pani... Damian Rybiński Bartek Tschurl - opinia (1) Pani Kasia uratowała moją sytuację mieszkaniowa. Dzięki jej zaangażowaniu i... Bartek Tschurl Agnieszka i Bartosz - opinia (1) Pani Katarzyna wzorowo poprowadziła nas przez cały proces kupna... Agnieszka i Bartosz Edyta i Mateusz - opinia (1) Kontakt otrzymaliśmy od znajomych, którzy byli bardzo zadowoleni ze... Edyta i Mateusz Patrycja i Paweł - opinia (1) Pani Broker poprowadziła nas w procesie kredytowania od początku do samego... Patrycja i Paweł Aneta A. - opinia (1) Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Dzięki Pani Kasi oraz osobom,... Aneta A. Eliza i Przemek - opinia (1) Panią Katarzynę polecili nam znajomi i my też z czystym sumieniem możemy ją... Eliza i Przemek Ania - opinia (1) Pełen profesjonalizm ! Podczas współpracy z Panią Katarzyną miałam pewność,... Ania Jakub i Maria - opinia (1) Pomimo trudnego i czasochłonnego przypadku naszej nieruchomości, Pani... Jakub i Maria Mateusz Chajewski - opinia (1) Nie pozostaje mi nic innego, jak zostawić tylko maksymalne noty i najwyższe... Mateusz Chajewski