Katarzyna Murglin

Kredyty i pożyczki

Gdynia, Świętojańska 43/43

Justyna - opinia (1) Wszystko załatwione w ekspresowym tempie, bardzo sprawnie i bez stresu. Justyna Julia Gałąska - opinia (1) W styczniu 2023 r. miałam wielką przyjemność współpracować z Panią Katarzyną... Julia Gałąska Alicja Różycka - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Katarzynę Murglin. Korzystam z pomocy Pani Kasi... Alicja Różycka
Damian Rybiński - opinia (1) Bardzo polecam Panią Katarzynę Murglin każdemu, kto stara się o kredyt. Pani... Damian Rybiński Bartek Tschurl - opinia (1) Pani Kasia uratowała moją sytuację mieszkaniowa. Dzięki jej zaangażowaniu i... Bartek Tschurl Agnieszka i Bartosz - opinia (1) Pani Katarzyna wzorowo poprowadziła nas przez cały proces kupna... Agnieszka i Bartosz Edyta i Mateusz - opinia (1) Kontakt otrzymaliśmy od znajomych, którzy byli bardzo zadowoleni ze... Edyta i Mateusz Patrycja i Paweł - opinia (1) Pani Broker poprowadziła nas w procesie kredytowania od początku do samego... Patrycja i Paweł Aneta A. - opinia (1) Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Dzięki Pani Kasi oraz osobom,... Aneta A. Eliza i Przemek - opinia (1) Panią Katarzynę polecili nam znajomi i my też z czystym sumieniem możemy ją... Eliza i Przemek Ania - opinia (1) Pełen profesjonalizm ! Podczas współpracy z Panią Katarzyną miałam pewność,... Ania Jakub i Maria - opinia (1) Pomimo trudnego i czasochłonnego przypadku naszej nieruchomości, Pani... Jakub i Maria Mateusz Chajewski - opinia (1) Nie pozostaje mi nic innego, jak zostawić tylko maksymalne noty i najwyższe... Mateusz Chajewski Klaudia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego jak się nami zaopiekowała Pani Kasia.... Klaudia Aleksandra Szarafińska - opinia (1) Pani Katarzyna Murglin to najlepszy Doradca kredytowy, jakiego spotkam na... Aleksandra Szarafińska Radosław - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Katarzynę. Pełen profesjonalizm. Bardzo szybka... Radosław Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Kasią. Już po pierwszej rozmowie... Agnieszka Andrzej i Agnieszka - opinia (1) Pani Katarzyna jest niezwykle profesjonalną a przy tym bardzo życzliwą osobą.... Andrzej i Agnieszka Agata I Mateusz - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Kasią. Jest osobą bardzo... Agata I Mateusz Agata i Mateusz - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy z Panią Kasią. Jest osobą bardzo... Agata i Mateusz