Do Pani Karoliny trafiłam przez portal trojmiasto.pl i to w dodatku w ostatniej chwili, gdyż na wesele wybierałam się w piątek, a z Panią Karoliną umówiłam się we wtorek. Mimo natłoku spraw Pani Karolina znalazła dla mnie czas i bardzo starannie się mną zajęła. Dodam, że była to moja pierwsza w życiu wizyta u wizażystki, chociaż na co dzień się maluję. Chciałam jednak, by mój makijaż był wyjątkowy i co najważniejsze, trzymał się do białego rana. Tak też się stało. Przyszłam do Pani Karoliny bez konkretnego pomysłu, ale to w niczym nie przeszkodziło tak profesjonalnej osobie, jak Pani Karolina. Jedno spojrzenie i już wiedziała, co ma zrobić. Wydobyła ze mnie to, co najlepsze. Makijaż zrobił ogromne wrażenie i spełnił moje oczekiwania. Nie muszę dodawać, że trzymał się do samego rana. Nie byłam rozmazana, nie miałam żadnych smug, nie zbierałam z twarzy odklejających się rzęs:) W dodatku cena bardzo przystępna, a Pani Karolina jest naprawdę miłą i ciepłą osobą. Chętnie polecę Panią Karolinę swoim koleżankom i sama też, jeśli tylko będę miała okazję, skorzystam raz jeszcze z usług takiej profesjonalistki.
Dziękuję Pani Karolino baaaaaaardzo:) A córcia niech się zdrowo chowa:)