Ewelina - opinia (1) Z usług Pani Karoliny korzystałam już kilka razy i zawsze wracam :) Fryzury... Ewelina Monika - opinia (1) Pani Karolina to Osoba profesjonalna,przy wykonywaniu przepieknego... Monika Makijaż studniówkowy (1) Wielki talent, profesjonalizm, przemiła osoba. Makijaż był przepiękny i... Karolina Stanka
Polecam :) (1) Z usług Pani Karoliny korzystałam drugi raz i oczywiście się nie zawiodłam :)... Kasia Super (1) Wspaniała obsługa, makijaż piękny, napewno jeszcze skorzystam z usług, polecam Iwona Orzołek Pełen profesjonalizm (1) Współpracowałem z Karolina przy okazji kilku sesji foto. Make-up świetny,... Grzego rewelacyjna, profesjonalna! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem pracy Pani Karoliny. Świetne wyczucie potrzeb... sarna Polecam serdecznie (1) Pani Karolina wykonała mój makijaż ślubny, był taki jak sobie wymarzyłam,... Magda Makijaż (1) Przystępna cena, makijaż z dojazdem do miejsca zamieszkania, punktualnie i... aster Polecam! (1) Z Karoliną spotkałam się z w dniu mojego ślubu, na początku sierpnia.... Agata Rewelacja. (1) Gorąco polecam Panią Karolinę. Jej dynamiczna osobowość przekłada się na... Karla POLECAM! (1) Piękny makijaż, idealnie dopasowany do sytuacji i pomysłu na sesję, do... Ewelina Profesjonalistka! Najlepsza w Trójmieście! (1) Bardzo polecam skorzystanie z usług przemiłej Pani Karoliny. Współpraca z nią... Ewelina Makijaż Ślubny (1) Gorąca polecam Panią Karolinę. Wykonała dla mnie makijaż ślubny. Był... Marlena Godna polecenia!!! (1) Korzystałam z usług p.Karoliny niejeden raz. Jestem bardzo zadowolona z... Patrycja Warto skorzystać, polecam:) (1) Polecam lekcje makijażu prowadzoną przez Zalotkę, jest to bardzo dobry pomysł... Ania Pełna profeska (1) Super! Pani Karolina jest nie tylko przemiłą osobą, ale również prze-zdolną... Justyna Polecam (1) Kolejny raz miałam okazje skorzystać z usług Pani Karoliny. Jestem zachwycona... Kasia Makijaż ślubny - cudo!!! (1) BARDZO polecam panią Karolinę. Makijaże próbny oraz ślubny, które wykonała... Judyta Jestem na tak (1) Piękny makijaż ślubny, z usług Pani Karoliny byłam zadowolona w stu... Kasia