Gorąco polecam! (1) Po pierwsze i najważniejsze- byłam bardzo zadowolona z efektu, a makijaż... Agata Makijaż ślubny (1) Pani Karolina robiła makijaż mnie, mojej świadkowej, siostrze, mamie i... Tanita Ka Bardzo trwały makijaż dla świadkowej (1) Korzystałam z usług pani Karoliny tego lata, gdy byłam świadkową na ślubie... Alina
Polecam w 100%!! :):) (1) Pani Karolina jest 100% profesjonalistką !!! i sympatyczną, miła osobą.... Kasia i Jan Pełen profesjonalizm!! Polecam! (1) Świetny dlugotrwaly makijaz, idealnie podkreslajacy walory i ukrywajacy... Weronika Polecam (1) Pani Karolina to stu procentowa profesjonalistka; wykonala dla mnie makijaz... Anna Bardzo Gorąco Polecam ! (1) Panią Karolinę znalazłam przez portal trójmiasto pl.,do skorzystania z jej... Danka Wymarzony ślubny makijaż :) (1) Pani Karolina potrafi umiejętnie uwydatnić walory urody. Z pewnością będę... Kamila Polecam serdecznie! (1) Była to moja pierwsza styczność z wizażystką, w jakże ważny dla mnie dzień -... Karolina Profesjonalizm w każdym calu!!! (1) Karolina jest mistrzynią w swoim fachu! Praca, jest jej pasją, to pewne!... Ania Polecam!!! (1) P.Karolina maluje cudnie...Polecam!!! Anna Gorąco polecam (1) Efekty współpracy były zachwycające, jednocześnie bardzo miła atmosfera i... Joanna Gorąco polecam (1) Makijaż piękny a do tego bardzo trwały.Wykonany wysokiej jakości... Kasia Świetny makijaż (1) Przed ważną uroczystością pojawiły się u mnie ogromne problemy z cerą,... Beata Gorąco polecam! (1) Z przyjemnością polecam usługi Pani Karoliny, jest miłą i sympatyczną osobą a... Agnieszka Profesjonalny makijaż (1) Serdecznie polecam P. Karolinę. Do tej pory korzystałam z usług różnych... Ewa Pełen profesjonalizm (1) Na makijaż umówiłam moją babcię więc zależało mi na tym, żeby makijaż... Paulina P O L E C A M!!!!! (1) Polecam Panią Karolinę z przyjemnością. Uratowała mnie w krytycznej sytuacji,... Ewa Wspaniały makijaż ślubny (1) Polecam wszystkim. Zarówno Pannom Młodym jak i Panom na korektę cery. Pani... Ania Perfekcyjnie i miło (1) Polecam! Polecam! Polecam! Dołączam do przedmówczyń - Pani Karolina jest... Emilia