Profesjonalizm w każdym calu :) (1) Do Pani Karoliny trafiłam przez portal trojmiasto.pl i to w dodatku w... Adzia ocena makijażu (1) Jestem bardzo zadowopona z efektu końcowego, Pani Karolina oprócz swojego... Małgorzata Polecam!! (1) Polecam dołączyć do grona fanek Karoliny! miałam okazje już kilkakrotnie... Paula
Makijaż przepiękny :) (1) Namiary na Panią Karolinę znalazłam w internecie. Potrzebowałam delikatnego,... Kasia talent wiedza technika (1) Karolina jest niesamowita w doborze kosmetykow i kolorow jakich uzywa. Gdy... KasiaD Udało się mimo ekstremalnych warunków :) (1) Bralam ślub plenerowy w ponad 30 stopniach, wesele również obdywało się pod... Kasia Gorąco polecam! (1) Pani Karolina wykonała przepiękny makijaż ślubny. Cierpliwie słuchała moich... Kasia Makijaż ślubny (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Karolinę. Wykonany makijaż w... Bella Polecam! (1) Polecam gorąco panią Karolinę, przed spotkaniem z nią nie myślałam, że mogę... Honorata 100% satysfakcji (1) Współpraca wzorowa. Makijaż bardzo kobiecy, wykonany po mistrzowsku, super... Ada polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona! Makijaż wykonany perfekcyjnie, wytrzymał cały dzień... monika Gorąco polecam! (1) Pani Karolina malowała mnie na studniówkę. Muszę przyznać, że jest magikiem... Julia Pełen profesjonalizm! (1) Pani Karolina świetnie rozumie potrzeby klientek, makijaż był zjawiskowy i... Edyta :) (1) Polecam makijaż bardzo ładnie wykonany za przystępną cenę. Asia POLECAM (1) Nawet nie miałam pojęcia, że mogę tak dobrze wyglądać tylko dzięki... Jasia pełen profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem polecam Panią Karolinę. Makijaż był rewelacyjny!!!!... Dabby Makijaż Studniówkowy- Polecam (1) Chciałam z calego serca polecić wszystkim Panią Karolinę jako makijażystkę.... Kasia Pełen profesjonalizm, rewelacyjny makijaż. (1) W Sylwestra po raz pierwszy skorzystałam z oferty pani Karoliny, ale na pewno... Magdalena Makijaż (1) Profesjonalny, piękny makijaż. Trzyma się całą noc. Przystępna cena. Polecam Ola Pełen profesjonalizm (1) Jeśli szukasz osoby, która perfekcyjnie zadba o Twój wizerunek na... Katarzyna