Profesjonalna firma
Nieoczekiwanie spadł na mnie obowiązek wymiany okien w moim mieszkaniu. Zanim natrafiłam na tą firmę, byłam w czterech innych aby porównać ofertę. Nigdzie nie spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do klienta jak tutaj.
Pomimo mojego młodego wieku, zostałam potraktowana naprawdę z dużym szacunkiem, za co bardzo dziękuję.
Zależało mi, aby okna wyglądały identycznie jak u innych mieszkańców w mojej kamienicy i takie otrzymałam.
Rzetelna, fachowa i przemiła obsługa. Pani w biurze uczciwie doradza według potrzeb klienta.
Montaż przebiegł sprawnie i bardzo dokładnie, a na koniec panowie po sobie posprzątali. Pełny profesjonalizm.
Efekt końcowy jest świetny! Jestem bardzo zadowolona.
Okna są solidne i w dobrej cenie.
Szczerze polecam!!!
Pomimo mojego młodego wieku, zostałam potraktowana naprawdę z dużym szacunkiem, za co bardzo dziękuję.
Zależało mi, aby okna wyglądały identycznie jak u innych mieszkańców w mojej kamienicy i takie otrzymałam.
Rzetelna, fachowa i przemiła obsługa. Pani w biurze uczciwie doradza według potrzeb klienta.
Montaż przebiegł sprawnie i bardzo dokładnie, a na koniec panowie po sobie posprzątali. Pełny profesjonalizm.
Efekt końcowy jest świetny! Jestem bardzo zadowolona.
Okna są solidne i w dobrej cenie.
Szczerze polecam!!!