Profesjonalna i szybka obsługa

Nasza firma prowadzi szereg szkoleń w terenie, stąd konieczność serwisowania sprzętu elektronicznego - w tym wypadku projektorów. Byliśmy w podbramkowej sytuacji, gdyż w jednym momencie ze względu na przepięcie w wynajmowanym na czas szkoleń budynku - uszkodzeniu uległo kilkanaście projektorów multimedialnych. Wykonaliśmy kilka telefonów w poszukiwaniu serwisu, który NATYCHMIAST zajmie się naszą sprawą. Reakcja w tym serwisie była ekspresowa - już po 2h pojawiła się grupa techników, którzy precyzyjnie określili przyczynę uszkodzeń a następnie zorganizowali niezbędne części eksploatacyjne.

Polecam tym, którzy potrzebuję fachowy, profesjonalny serwis sprzętu elektronicznego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Profesjonalna i szybka obsługa

Takie bajki o kilkunastu ( czyli ponad 10 sztuk) projektorach multimedialnych, które uległy uszkodzeniu w czasie jednej projekcji i szybkiej naprawie, to wpis samochwalczy pozbawiony realiów rzeczywistych, wpisany przez pracownika z zakładu na ul. Galaktycznej. Na ogół korzysta się z jednego projektora w czasie wykładu, a drugi można mieć awaryjnie w torbie. To są kompletnie młodzi amatorzy w dziedzinie naprawy sprzętu RTV, pozbawieni wiedzy i praktyki i nie potrafiący nawet kłamać w tej dziedzinie elektroniki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Profesjonalna i szybka obsługa

nie jest to prawda co piszą inni zadzwoniłam że mam telewizor do naprawy to pan powiedział że mam go dostarczyć do warsztatu oni sprawdzą czy się nadaje do naprawy telewizor marki philips w ogłoszeniu jest naprawiają w domu klienta totalna bzdura
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0