Lech.B. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej naprawy mojej starej, ale ulubionej... Lech.B. mirosław - ocena (1) super firma terminowośc napraw solidność bardzo zadowolony polecę innym w 100... mirosław Piotr - ocena (2) Telewizor naprawiany w 9 dni ( trzeba było czekać na części od... Piotr
Poirytowany klient - ocena (1) Nierzetelna naprawa. Pomimo zgłaszanej reklamacji przez 2 miesiące brak... Poirytowany klient Felicja - opinia (2) Ostrzagam przed tą firmą. Wyjątkowo nierzetelna. Wadliwie wykonana naprawa.... Felicja Laura - opinia (1) Przestrzegam wszystkich przed tym pseudoserwisem. Oddałam telewizor do... Laura Andrzej - opinia (1) Naprawiany był gramofon Micro Seiko DD5. Koszt 350 zł. Działa po naprawie... Andrzej jerzy - opinia (2) perfekcjonizm i rzetelność, polecam jerzy Paweł - opinia (1) Szybka , sprawna ,kompetentna obsługa .Żadnych zastrzeżeń technicznych.... Paweł Wojciech - opinia (2) Profesjonalizm w każdym calu. Dotrzymywanie danego słowa. Odbiór i przywóz... Wojciech Andrzej - opinia (1) Bardzo dobra , solidna i fachowa obsługa. Bardzo polecam. Andrzej Patryk - opinia (1) Są rewelacyjni, polecam. Sony 65 cali 4k ze zbitą matrycą, nikt nie... Patryk jarosław z sopot - opinia (2) Wspaniały serwis, robimy całą rodziną i wszyscy znajomi u nich sprzęty od lat... jarosław z sopot Marcin - opinia (2) Sprzęt naprawiony,działa bez zarzutu,czekałem prawie trzy tygodnie,ale to nie... Marcin j.brędzel - opinia (1) Godni polecenia po prostu serwis dla każdego klienta wszystko czytelne i... j.brędzel naprawa tv (4) Skorzystałam z serwisu dzięki poleceniu znajomego który wcześniej naprawiał u... Karolina Zawierucha fhanzjozef - opinia (2) Bardzo szybka i sprawna komunikacja! Możliwość odbioru zepsutego sprzętu z... fhanzjozef Wzmacniacz :) (1) Sprzęt Vincent naprawiony w ciagu w 2 dni. Inny serwis po miesięcy się... Marcin Łukasz - opinia (2) Otrzymałem wycenę naprawy telewizora godzinę po jego zostawieniu, po dwóch... Łukasz Naprawa kina domowego yamaha (2) Bardzo szybka naprawa kina domowego yamaha, sprzęt działa tak jak powinien.... Miłosz