POLECAM!!! (1) Polecam serwis zwłaszcza za fachową obsługę. Tak kompetentnych ludzi ze... Damian szybko i tanio :) (1) Bardzo dobry serwis. Moim problemem był brak obrazu w moim TV lcd. Telewizor... karolzd Gabrysia - opinia (1) Świetna i szybka naprawa sprzętu rtv. Polecam ! Gabrysia
naprawa telewizorów (1) witam szukałem ostatnio firmy oferującej naprawę telewizorów. Znajomy polecił... Webisow POLECAM (1) Bardzo dobra naprawa telewizorów lcd - chyba najlepsza w Gdańsku z jaką się... Marcin Naprawa telewizora LG (1) Miałem problem z telewizorem marki LG a dokładniej z brakiem obrazu.Pomoc... Damian usługa (3) nie polecam usług z tej firmy,chciałem aby stwierdził usterkę (być może pada... kacek Naprawa telewizora (1) Tydzień temu zepsuł mi się telewizor starego typu, który mimo 15 lat wciąż... Kamil Naprawa TV LCD (1) Mogę z cała stanowczością polecić ten serwis, przede wszystkim za szybki... Paweł K. Firma godna polecenia. (1) Witam. Szybka dojazd po zgłoszeniu usterki, mimo konieczności zabrania tv do... Daniel polecam (1) Witam, W styczniu tego roku miałem poważna awarie telewizora i skorzystałem z... Mateusz POLECAM!! (1) Przed świętami popsuł mi się telewizor, byłem przerażony, ponieważ każdy ze... Oskar