super serwis! (1) zawiozłam do naprawy wiezę Marantz. Wymienono laser, nowe paski napedowe i... Ewa MAG Servis - omijać z daleka (1) Jeżeli cenisz swój czas to nie korzystaj z usług tej firmy. Naprawa wlecze... Waldemar Nie polecam !!!!!!!! (1) Nie polecam tej firmy.Radzę trzymać się jak najdalej od galaktycznej 27 .Za... Kamila
profesjonaliści w każdym calu (2) Wkońcu trafiłam na profesjonalistów. Dwa miesiące bez telewizora bo miałam... zadowolona Klientka wsparcie techniczne dla Yamaha 840 (1) Napisałem maila z prośbą o pomoc. Dostałem odpowiedź w ciągu 0,5h. Diagnoza w... Jacek Katarzyński Naprawa gramofonu (2) Do naprawy oddałem chyba ze 40-letnie niemieckie radio z gramofonem. Gramofon... Piotr naprawiłem TV (1) Świetny serwis miła obsługa świetni fachowcy. Naprawili mi szybko telewizor w... Piotr G Szybka naprawa (1) Bardzo fachowa naprawa telewizora :) Nie dość że szybka to i... titinkaaa Naprawa TV (1) Bardzo fachowy serwis naprawy telewizorów. Usługa została wykonana szybko i... Rafal O Hejka (1) Witam bardzo Wam polecam ten portal . Powiem ze jest super. Kicia38 Polecam ten serwis! (1) Bardzo fachowy serwis naprawy telewizorów. Usługa została wykonana szybko i... Nina G. LG LED uratowany po zalaniu. Dziekujemy (2) Zadzwoniłem do MagSerwisu z prośbą o odbiór mojego telewizora. Tylko oni nie... Ireneusz P. MagSerwis RTV.. Ostrzegam !!!! (1) Nie potrafili się uporać z drobną usterką ( TV wyłączał się) przez 2 tygodnie... Beata P. harman kardon wzmacniacz stereo (2) Polecam serwis. Mimo nietypowej usterki mojego wzmacniacza, serwis dołożył... Sebastian Szybka i fachowa pomoc (2) Bardzo dziękujemy za szybką i fachową diagnozę usterki. Naprawa w dwa dni,... Anna TV Panasonic (2) Chce serdecznie podziekowac szefowi i serwisantom Magserisu za w miare szybka... HK Karolina - opinia (2) Niedawno zmuszona byłam do poszukania serwisu do naprawy mojego telewizora LG... Karolina Najszybsza naprawa telewizorów (3) Pewnego razu zepsuł mi się telewizor lcd, pękł mi ekran, zaniosłem go do... dejvid93 Profesjonalna i szybka obsługa (3) Nasza firma prowadzi szereg szkoleń w terenie, stąd konieczność serwisowania... Coma Rewelacja (2) Jak się okazało naprawa mojego amplitunera Onkyo była bardzo tania.Niestety... DFM