Profesjonalnie i w przemiłej atmosferze
Korzystam z usług salonu Abacosun Gdańsk praktycznie od początku jego istnienia. Byłam juz klientka na matemblewie i bardzo ucieszyłam sie na wieści ze salon bedzie we Wrzeszczu bo to o niebo bliżej dla mnie. Obsługa zawsze była przemiła i profesjonalna. Wszelkie zabiegi jakim sie podawałam zawsze wykonywane były sterylnie i z cudownym efektem. Moge śmiało polecić rzesy wszystkimi metodami, ostatnio pani Asia zrobiła mi na wesele piękne rzeski, które nosiłam 8 tygodni bez dopełniania! U pani Kamilki miałam robione permanentne brwi i kreski na powiekach, cudny i naturalny efekt. Rownież wszelkie zabiegi kosmetyczne, maseczki, hybrydowy manicure i pedicure. Baleyage i strzyżenie u pani Asi. Usta, botox i lifting wampirzy u pani Oli. Polecam serdecznie każdej pani i panom rownież! Ja ciagam systematycznie męża i on rownież uwielbia usługi w Abacosun Gdańsk. Moje przyjaciółki i rodzina chętnie tam zaglądają. Często wykorzystujemy fajne oferty jako upominki. Salon regularnie powiadamia mnie o ofertach.