O istnieniu tego serwisu dowiedziałem się przypadkowo. Zawiozłem tam swojego kilkuletniego MacBook'a Pro, który zaczął dość mocno się nagrzewać i wydawać głośny dźwięk podczas pracy. Już następnego dnia dostałem pełną diagnozę wraz z proponowanym rozwiązaniem i jego wyceną. Sprzęt poddano konserwacji i czyszczeniu, a także wymieniono wadliwy prawy wiatrak - główną przyczynę problemu. Na miejscu Pan Michał Lolo rzetelnie i kompleksowo przedstawił sytuację, udzielając fachowej odpowiedzi i porady na każde pytanie, jakie tylko klient może mieć. Dwa dni później konieczna była ponowna wymiana wstawionego przez serwis wiatraka, ale zrobiono to bez problemu i żadnych dodatkowych opłat, a w dodatku tym razem sprzęt był do odbioru jeszcze TEGO SAMEGO dnia. Teraz laptop chodzi cichutko, działa jak nowy. Problem udało się załatwić w zaledwie kilka dni, za naprawdę niewielkie pieniądze. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu i czasu trwania naprawy. Widać, że Pan Michał Lolo to fachowiec, który zna się na swojej pracy i nie traktuje klienta jak małpy, której powtarza się z automatu wyuczone regułki. Serdecznie polecam serwis każdemu, kto szuka profesjonalnej pomocy dla swojego sprzętu.